2777
2789
من خیلی اون موقعه استرس داشتم و شوهرم بدتر از من از ترس میلرزید😂میگفت من غلط کردم😂😂تا الان یادم م ...

اره ادم اون دوره ی کارای میکرد که الان یادش میوفتم عرق سردی رو پیشونیم میوفته وای

در کل خوبه دیگ؟؟؟

بستگي به روحيت داره، نميدونم واقعا خيلي سخته بچه داري اما ميگم كه عشقش خوبه، كلا به درد تنبلا نميخوره، من خودم خيلي خوابالو ام و اين موضوع خيلي تو بچه داري لطمه زد بهم

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها...از نظر همسر چی ادم سرد میشه 

نه سرد كه نه ولي دوري مياره نا خودآگاه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
عزیزم چرا لغو دوستی زدی؟؟؟اومدم پیام بدم نشد شاید ناراحت شدی یهو گذاشتم رفتم .آخه کار پیش اومد نتونس ...

نه بابا چه ناراحتی امدی حرف میزنیم......

پیامام هنگ کرده گفتم کلا پاک کنم ببینم درست میشه یا نه....که دزست نشد

علامت پیام امده ولی چیزی نیست