2777
2789
عنوان

بی بی چکم بعد از بیست دقیقه هاله کمرنگ انداخت،خواهشا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 10582 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم کیست ندارم ولی تنبلی تخمدان دارم، منم بنظرم لک لانه گزینی نیست

ببین ت بارداری هم لک دارن خیلیا من‌چند ساله ت این زمینه ها تحقیق میکنم..اطلاعاتم خوبه..برو از اینجوری فقط اذییت میشی..

🥰🤱🏻
خدا از دهنت بشنوه

بی بی چک اول منم خیلی هالش کمرنگ بود شوهرم مجبورم کرد تو روزای مختلف ۴ تا بزنم خطش به مرور پررنگ تر میشد شمام حتما امتحان کن انشالله که یه نینی خوشگل تو راه داری 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
خدا صبرشو بهم بده😄

دكتر من اصلا بيبي رو قبول نداشت فقط آزمايش،چون تو بيبي خطا زياده ميگم احتمالش هست اما در كل كاركردش اينجوريه كه بعد چند ثانيه خط قرمز ميفته نه بيست دقه، اميدوار باش خسته نشو وقتش برسه خدا بخواد ميشي

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
بی بی چک اول منم خیلی هالش کمرنگ بود شوهرم مجبورم کرد تو روزای مختلف ۴ تا بزنم خطش به مرور پررنگ تر ...

منم همش دارم بی بی چک میخرم این چند روز😄هالش داره پر رنگ تر میشه ولی همچنان بعد از یه ربع بیست دقیقه

فر گیس یعنی گیس فر  
ببین ت بارداری هم لک دارن خیلیا من‌چند ساله ت این زمینه ها تحقیق میکنم..اطلاعاتم خوبه..برو از اینجور ...

خب میترسم برم آزمایش بدم منفی کاذب بشه😣آخه بی بی چک یه هاله درست حسابی باید بندازه بالاخره

فر گیس یعنی گیس فر  
میترسم برم آزمایش منفی شه، لکه بینی نیست ،حتی شورتم آلوده نمیشه

بالاخره ک بایدبری تاکی میخای هی بی بی بزنی شایذ ازاونایی هسی ک پررنگ نمیشه امروزبرو آزبده

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜