2777
2789

فقط چراغ آشپزخونه روشنه و حیاط و یه آباژور توی اتاق خواب نمی دونم چرا هم خودم هم بچه هام تاریکی رو دوست داریم شوهرم هی راه میره چراع روشن می کنه و تلوزیون و سر و صدا من بر عکس حتی آهنگ هم خسته ام می کنه مگر موقع رانندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریکی بهم آرامش میده

چون میگرن هم دارم کلا از نو‌ر زیاد خوشم نمیاد سردرد میشم

اما تاریکی مطلق بدون چراغ خواب رو‌دوست ندارم همیشه باید یکم نور باشه در حد یه چراغ خوابی چیزی

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
به قول مامانم خون آشامیم  خفاشیم  من که میگرنی هستم تو تاریکی کمتر سردرد میگیرم جدا از ...

خواستم به حرف شوهرم گوش کنم تمام لوسترها رو روشن کردم یه مدت پشت بند من بچه ها همه رو خاموش می کردن هیچی دیگه حریفشون نشدم نشستیم تو تاریکی 😃

خواستم به حرف شوهرم گوش کنم تمام لوسترها رو روشن کردم یه مدت پشت بند من بچه ها همه رو خاموش می کردن ...

دقیقا منم شوهرم و بدتر بچم هردو نور دوست دارن منم یک به دو اونا میبرن و خونه نور باران میشه

ولی چه میشه کرد باید تحمل کرد دیگه