2777
2789

من وقتی تنهام آهنگ های ابی و هایده میزارم بعد رقص ام بلد نیستم مث اسکولا میرقصم،😂😂

وقتی دارم غذا میخورم تو تنهایی همرو با هم قاطی میخورم مثلا پنیر و با عسل و از این ترکیب هارو امتحان میکنم

یا میرم در یخچال و وا میکنم میشینم زل میزنم بهش ، اگه مامانم بفهمه میکشتم😂😂😂

یا میرم تو دستشویی با صدای بلند آواز میخونم 😂😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

چقد گلمن داریم اینجا

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به طرز دیوونه واری میرقصم یا خوراکیایی که قبلا قایم کرده بودمو میخورم 😂

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

من غذا و کلی خوراکی از بیرون سفارش میدم همرو میخورم وقتی شوهرم نیست بهشم نمیگم، یا اینکه اکثرا در یخچال رو مدت طولانی باز میزارم که مسرم بره توش بازی کنه یه نیم ساعتی دست از سرم برداره😅، اینم باز شوهرم نمیدونه

فعلا این دوتا یادم اومد

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅