2777
2789

بچه ها ما یک ماه پیش با صاحبخانه حرف زدیم و قرار شد تمدید قرار داد کنیم به این امید که گفت نه پیش نه کرایه اضاف نمیکنم شوهرم پس اندازمون گذاشت رو پول مغازش مابقی هم عمل داشت خرج عمل کرد حالا یه ساعت پیش صاحبخونه زنگ زده خونه لازمم هست زیر یک ماه خالی کنید شوهرم که اصلا نمیشه باهاش حرف زد بس که ناراحته خودمم از حالم نگم بهتره تورو خدا دعا کنید خونه خوب قیمت مناسب گیرمون بیاد چون پولمون خیلییییییییی کمه تهش حدود۴۰تومنه😔😔😔😔😔😔😭😭😭

عزیزم بگرد تو دیوار با قیمت و اجاره ای ک میتونید بدید پیدا میشه بلاخره خدا بزرگه کدوم شهری؟

اصفهانم حتی سمت دولت ابادم بخوام برم اپارتمانا زده ۱۰۰رهن،۲۴۰رهن۱۸۰رهن😭با دوتا بچه کوچیک و دست تنها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بگرد تو دیوار با قیمت و اجاره ای ک میتونید بدید پیدا میشه بلاخره خدا بزرگه کدوم شهری؟

الان دیشب همسرم برا مغازش قرار داد بست ۶۰تومن ماهی۳تومن واقعا نداریم کرایه بدیم 😖

الان دیشب همسرم برا مغازش قرار داد بست ۶۰تومن ماهی۳تومن واقعا نداریم کرایه بدیم 😖

از خانواده ها ی کمکی بگیرید دوستی اشنایی خونه ندارن حالا ی مدت برید اونجا تا شرایطتون بهتر بشه وام بگیرید