دوستان سلام من پسرم 3/5 سالست از روز اول همه مسئولیتاش با مامانم بوده از واکسن و دکتر و نگهداری یا جایی رفتم نگهش داشتن مادر شوهر و خواهر شوهرم اصلا ی ثانیه هم نگه نمیدارن شوهرمم میگه تواناییشو ندارن درصورتی که همش سفر و گردشه نمیخواد سختی بکشه مامان بابای خودم و خواهرم جونشون پسر من اونا سالی یبار هم زنگ نمیزنن حال لچم رو بپرسن ببیننش واسش جاییزه اینا میخرن یا لباس یا تو ظاهر قربون صدقش میرن اما تا نبیننش به روی خودشونم نمیارن حرص میخورم یعنی دلتنگ نوشون نمیشن یا همش نمیتونم به مامان بابام بگم نگهش دارین میترسم پسرم بزرگ شه یادش بره محبتای مامانم اینا رو و ابسته اونا شه تا بگمم میگن ما نمیتونیم مسئولیتت بچه بعهده بگیریم بزرگ شد بیاد اینجا بمونه طفلک مادرم اینا کلی واسش چیز میخرن میبرنش خونشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نمیشه ب اجبار کسی رو وادار کنی ک چون نوه شون هست باید ازش نگه داری کنن !!! مادر شما محب ...
میگه ببیننش قربون صدقه میرن،یا جایزه میخرن و لباس،محبت همینه دیگه،من یه دختر۴ساله دارم،تو شهر غریب زندگی میکنم، پدر مادر خواهر برادر ندارم همش۲۴سالمه ،خانواده همسرم هم عمش و عموهاش که خیلی کم محبتن ،چه برسه به خرید جایزه،مادر پدر همسرم هم خونمون که نمیان ما هفته ای دوبار میریم خونشون کلامی فقط دخترم دخترم میکنن،
میگه ببیننش قربون صدقه میرن،یا جایزه میخرن و لباس،محبت همینه دیگه،من یه دختر۴ساله دارم،تو شهر غریب ز ...
منم از تظاهر الکی بدم میاد چجوری دلتنگش نمیشن مامان بابام یا خواهرم روزی 10 بار تصویری میبننش یا میان هرشب دنبالش ببرنش بگردوننش یا چیزایی که دوست داره و واسش تهیه میکنن از ته دل فقط میترسم بچم بزرگ شه بکشن طرف خودشون اونوقت لطف خانواده منو فراموش کنه