2777
2789

من هم اندازه طول سرویکسم کم شده ۲۲هست

هم دهانه رحمم باز شده فونلینگ۳/۵میلیمترقطردر 

طول ۶میلیمتر

لطفا بگین سرکلاژ فایده ای داره واقعا جواب میده

باید هم سرکلاژ کنی هم پساری بزاری هم استراحت مطلق

هفته ی چندی؟

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دکترت چی میگه! ولی خب هرکاری از دستت برمیاد بکن

سرکلاژ، پساری، استراحت مطلق، آمپول پرولوتون

بعد حسرت نخوری

انشاالله بمونه واست❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اگه دکترت صلاح میدونه سرکلاژ و پساری بزار ..استراحت مطلقم باش ..هفته ۲۸امپول ریه هم بزن ..انشالله ک مشکلی پیش نمیاد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ببین دکترت چی میگه! ولی خب هرکاری از دستت برمیاد بکن سرکلاژ، پساری، استراحت مطلق، آمپول پرولوتون ب ...

دکترم سرکلاژ گفته انجامش میدم ولی میخوام بدونم واقعا مبشه خیالمو راحت کنم خیلی استرس گرفتم خیلی

۱۷ هفته و۶روز عزیزم پساری چیه؟

حلقه میزارن دور رحم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دکترم سرکلاژ گفته انجامش میدم ولی میخوام بدونم واقعا مبشه خیالمو راحت کنم خیلی استرس گرفتم خیلی

استرس که بدترین چیزه، انقباض میاره خدایی نکرده بدتر میشی

یکم پروسه پیش روت سخته، هی باید بری سونو ببینی کم تر میشه یا نه ؛ اگه ثابت بمونه رو همین عالیه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
۱۷ هفته و۶روز عزیزم پساری چیه؟

یه چیزی حالت حلقه س میزارن زیر دهانه رحم باز نشه، آهان راستی حتما تختو شیب بده که به دهانه رحمت دیگه فشار نیاد

من هفته ۱۶ سرکلاژ شدم

عزیزم اپلیکیشن نی نی پلاس رو نصب کن یه گروه هست به نام مامان های سرکلاژی اونجا عضو بشو خیلی کمکت میکنه حدود ۷۰۰ تا مامان سرکلاژی اونجان میتونی از تجربیاتشون استفاده کنی

یه خانومی بود طول سرویکسش ۱۳ بود خدا هنوزم نینیشو واسش حفظ کرده بیا از تجربیاتشون استفاده کن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
یه چیزی حالت حلقه س میزارن زیر دهانه رحم باز نشه، آهان راستی حتما تختو شیب بده که به دهانه رحمت دیگه ...

وای مرسی عزیزم حتما

راستی سرکلاژ بابیهوشی هست؟

استراحت مطلق بعدش یعنی اصلا نباید بلند شی؟؟

واینکه درد داشتی بعدش؟همراه نیاز ببمارستان؟