2777
2789
عنوان

کمک برای پخت خورشت

93 بازدید | 6 پست

هر کاری که میکنم همیشه گوشت‌ها بعد از پخت در خورشت(قیمه، قورمه،...) سیاه میشن! گوشت ها رو از جای مطمئن میگیریم و نوعش هم گوساله‌ست و مشکلی ندارن، فقط هم برای خورشت اینجوری میشه. کسی میدونه چرا؟ چیکار کنم؟

در تلاش برای بهتر شدن💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد سرخ نمیکنی گوشت ها رو؟

یعنی میگید میسوزه؟ فکر نکنم، چون مرتب هم میزنم و موقع سرخ کردن مشکلی ندارن، وقتی آب اضافه میکنم و آخر کار این شکلی میشن. 😭

در تلاش برای بهتر شدن💫
یعنی میگید میسوزه؟ فکر نکنم، چون مرتب هم میزنم و موقع سرخ کردن مشکلی ندارن، وقتی آب اضافه میکنم و آخ ...

موقع سرخ زردچوبه بزن کمترم تفت بده تو روغن .آب خورشت اگه سیاه نمیشه مشکل اینه گوشت رو زیاد سرخ میکنی

محبت کردن به بعضی ها مثل آب دادن به گل مصنوعیه🌷خودتو خسته نکن رگ و ریشه نداره
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792