هر کاری که میکنم همیشه گوشتها بعد از پخت در خورشت(قیمه، قورمه،...) سیاه میشن! گوشت ها رو از جای مطمئن میگیریم و نوعش هم گوسالهست و مشکلی ندارن، فقط هم برای خورشت اینجوری میشه. کسی میدونه چرا؟ چیکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!