2777
2789
آخه خونه نشینی هم آدمو دیوونه می‌کنه من یه بار حوصلم سر رفت رفتم نیم ساعت بیرون شوهرم بعد سه سال هر ...

پس اگه بخوایم بهتر بررسی کنیم مشکل شما بد دلی شوهرته مشکلت خونه موندن و بچه نداشتن نیست.

برای این مشکل همسرت یه فکری بکنید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
یا علی....جرا.....بد دله؟

نمیدونم نه زیادی خوشگلم نه لباسهای جور وا جور می‌پوشم کلا مدلشه دست خودش نیست میگه نه بخاطر این که خوشگلی فقط تو این شهر همه منو میشناسم اگه بری بیرون آبروم می‌ره کلا فازشو درک نکردم هنوز

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه بخوایم بهتر بررسی کنیم مشکل شما بد دلی شوهرته مشکلت خونه موندن و بچه نداشتن نیست. برای این م ...

نه ساله ازدواج کردیم اما هنوز اجازه ندارم تا سر کوچه برم چیزی بخوام باید زنگ بزنم پدر شوهرم بیاره خودشم شهر دیگه کار می‌کنه بیشتر وقتا خونه نیست

نه ساله ازدواج کردیم اما هنوز اجازه ندارم تا سر کوچه برم چیزی بخوام باید زنگ بزنم پدر شوهرم بیاره خو ...

خب وقتی نیس راحت میتونی بری و بیای یعنی چی اخه مگه بردش هستی

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍
من چون خونمون از بازاره یکم دورتره منم حوصله پیاده روی تو این گرما رو ندارم بعدشم بچهام کوچیکن خسته ...

خدا بچه هاتو برات نگه داره ایشالله بزرگ که شدن با هم می بد بیرون

خدا بچه هاتو برات نگه داره ایشالله بزرگ که شدن با هم می بد بیرون

ممنون گلم ببخشید اگه ناراحت نمیشی چرا تا حالا بچه نیاوردی ؟؟؟

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍
نمیدونم نه زیادی خوشگلم نه لباسهای جور وا جور می‌پوشم کلا مدلشه دست خودش نیست میگه نه بخاطر این که خ ...

اگه پارانوئید باشه ربطی به خوشگلی و اینها نداره....ان شاالله که نیست...

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
نه ساله ازدواج کردیم اما هنوز اجازه ندارم تا سر کوچه برم چیزی بخوام باید زنگ بزنم پدر شوهرم بیاره خو ...

خودت میدونی گلم ولی باید این مشکل اساسی حل بشه چرا باید شک  داشته باشه. باهاش حرف بزن ببین دلیل این رفتارش چیه؟ بد دله ،شکاکه یا خدای نکرده خودش کاری میکنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ممنون گلم ببخشید اگه ناراحت نمیشی چرا تا حالا بچه نیاوردی ؟؟؟

اشتباه کردم آمپول زدم واسه جلوگیری حالا بعد این همه سال که قطع کردم دیگه باردار نشدم