2777
2789

که کارش خوب باشه ،کلیه سمت چپ  پسرم ورم داره ،اگه کسی هم تجربه ای داره بگه خدا خیرتون بده

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
توی گوگل سرچ کن دکتریاب.لیست پزشکا میاد تخصصش رو انتخاب کن.اونایی که ستاره داره خیلی خوبن

ممنون عزیزم 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم 

سلام عزیزم ببخشید میدونم بی ربطه ولی چون کلافه شدم خواستم ازتون بپرسم.توی تایپیک خوندم که دخترتون با لباساش مشکل داره.دختر منم الان ۶ ماهه دقیقا مثل دختر شما شده با همه لباساش مشکل داره همش میگه اذیتم میکنه.خواستم ببینم دختر شما الان بهتر شده؟چکار کردید براش؟

سلام عزیزم ببخشید میدونم بی ربطه ولی چون کلافه شدم خواستم ازتون بپرسم.توی تایپیک خوندم که دخترتون با ...

سلام، بله دخترم خیلی خیلی بهتر شد  دیگه حساس نیست فقط گاهی اوقات با جورابش ور میره میگه اذیتم میکنه. راهش هم فقط و فقط بی خیال شدن من بود و گوش به حرفش میدادم میگفت این لباس اذیتم میکنه میگفتم راست میگی حق باتو یه لباس دیگه میپوشیدمش بازم میگفت اذیت میکنه منم باز حق و میدادم بهش ولی میگفتم اگه  میشه به خاطر مامان تحمل کنه دیگه بیرون که میرفتیم خوب میشد سرش که به کاری گرم بود حرفی  نبود، شما اصلا ناراحت نشین بزرگ میشن فکر شون مشغول چیزایی میشه خوب میشن هرچند میدونم سخته خودمم اذیت شدم 

سلام تورو خ دا بگین پسرتون چی بود؟پسر منم گفتن کلیش ورم داره دارم میمیرم از نگرانی 

سلام عزیزم من بابت شب ادراری پسرم رفتم شونو ورم خیلی کم نشون داد و دکتر گفت تواین مقدار ورم مهم نیست اما همچنان شب ادراری داره..پسرم دومیم که ۲ سال از این پسرم کوچکتره پوشک گرفتنش عالی بود حتی یه شب هم خیس نکرده .ورم کلیه پسر شما چقدر هست؟

سلام عزیزم من بابت شب ادراری پسرم رفتم شونو ورم خیلی کم نشون داد و دکتر گفت تواین مقدار ورم مهم نیست ...

به من کفتن خیلی خفیفه شش ماه بعد دوباره سونو بده و هیچ دارویی هم‌نداد منم نگرانم