2777
2789
عنوان

Anti tpo بالا در بارداری؟؟ 😢 😭😭

3846 بازدید | 20 پست

سلام. من در حالت عادی مشکل تیروئید نداشتم و تو مرز بود. سر بارداری دخترم پرکار شد و کلی وزن اضافه کردم و لووتیروکسین میخوردم. حالا باز 17 هفته و اندی باردارم. اول آزمایش دادم گفتن مشکوک ب پرکاری. تکرارکردن همراه با anti tpo... حالا حدش ی خورده بالاتره عکس آزمایشم و گذاشتم... توروخدا بگید برای بچم خطرناکه؟؟ دارم دیوونه میشم توروخدا جوابمو بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا وقتی عدد tsh انقد بره پایین ینی یکمی پرکاره اصن قرص نباید بخوری با رعایت رژیم غذایی درست میشه . تیروئیدت کم کار نیست . قرص مگه میخوری؟ اگ قرص میخوری مصرف قرصت یکم زیاده برو پیش دکتر غدد

نه بابا وقتی عدد tsh انقد بره پایین ینی یکمی پرکاره اصن قرص نباید بخوری با رعایت رژیم غذایی درست میش ...

فداتشم شمام همینجور بودی؟؟؟ 

ن اصن قرص نمیخورم

سر دخترم چاقم می‌کرد از وسطای بارداریم قرص و شروع کردم بعد زایمانم قط کردم

حالا آخرای اسفند آزمایش دادم این لعنتی نرمال بود نمیدونم چرا اینجور شد

اصلا هیچ داروی مربوط ب تیروئید مصرف نمیکنم 

بنظرت برا بچم خیلی خطرناکه؟؟؟؟ 😢

نه بابا وقتی عدد tsh انقد بره پایین ینی یکمی پرکاره اصن قرص نباید بخوری با رعایت رژیم غذایی درست میش ...

دکترمم نیس لعنتی نمیدونم کی بیاد تا برم پیشش ده تا سکته میزنم