2777
2789
عنوان

دستشویی نوزاد دو ماهه

190 بازدید | 13 پست

تا چند بار در روز عادیه؟

دیروز و امروز زیاد بود دکترش گفت اگه آبکی نیست نمیخواد بیاریش امشب هم صبر کن ولی نگرانم دیروز دلپیچه داشت ولی امروز حالش خوبه شیرخشک هم میخوره شیر خودم نیست که بگم خودم چیزی خوردم وسایلش رو هم به گفته دکترش ماهی یه بار با مایع استریل و هر روز با آبجوش ضدعفونی میکنم

زیاد یعنی چندبار ؟؟

تا هفت هشت بارم طبیعیه گاهی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

📣دوست گلم سلام، وقت بخیر🙌🙋‍♀️🌸🌸🌸

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری تازه مادران نیاز دارم🙏 ممنون میشم ده دقیقه وقت بگذارید.🌹🌹🌹به خاطر شرایط کرونا باید مجازی از تازه مادران کمک بگیرم

📍یکی از مطالعات مهم در حوزه زنان وضعیت روانشناختی و سلامت روان آنها پس از زایمان است. ورود عضو جدیدی به خانواده والدین و سایر اعضا را با چالشهای والدگری، مشکلات زناشویی، عاطفی و رفتاری رو به رور می سازد.

🔴🔵پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادرانی است که دو هفته تا سه ماه از زایمان آن ها گذشته باشد. در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید و پیام را انتشار دهید.

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴

دوستای گلم لطفا فقط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دو هفته تا سه ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

🔵 لطفا تا جایی که میتوانید انتشار دهید.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🌸🌸🌸🙏

خانم  دخترم من هم همین طور بود چند روز یکبار پی پی می کرد و وقتی پی پی می کرد خیلی بوی بد داشت علت هم دکتر متخصص شیر می دانست و به من توصیه کرد شیر بز   بدهم البته نه بسته بندی  شیر تازه  که من از یک مزرعه بنام مروگل گرفتم بعد از دادن شیر بز متوجه شدم نتنها وضعیت پی پیش عادی شد حتی بوی بد هم نمی دهداد و شکمش بخوبی کار می کرد. الته من بعد دیدن این اتفاق  مطالعه کردم ومتوجه شدم که شیربز چقدر برای نوزاد و کودکان و سلامندان مفید است برای نوزادان و کودکان باعث وزن گیری و رشد  بهتر می شود. چون شیر بز داری 96 درصد از ویتامین ها و املاهای شناخته شده در دنیا است و به همین جهت بر سلامتی ، کودکان نوزادان و سالمندان تاثیر شگفت انگیزی دارد. الته باید شیر بز جای مطمئن گرفت مثلا مزرعه مروگل که من گرفتم و با حضور خودم دوشش انجام شد و شیر تازه خریدم .

خانم دخترم من هم همین طور بود مدفوعش سفت مدفوعش خمیر سفت و نفخ داشت  چند روز یکبار پی پی می کرد  و وقتی پی پی می کرد خیلی بوی بد داشت علت هم دکتر متخصص شیر می دانست و به من توصیه کرد شیر بز بدهم البته نه بسته بندی شیر تازه که من از یک مزرعه بنام مروگل گرفتم بعد از دادن شیر بز متوجه شدم نتنها وضعیت پی پیش عادی شد حتی بوی بد هم نمی دهداد و شکمش بخوبی کار می کرد. الته من بعد دیدن این اتفاق مطالعه کردم ومتوجه شدم که شیربز چقدر برای نوزاد و کودکان و سلامندان مفید است برای نوزادان و کودکان باعث وزن گیری و رشد بهتر می شود. چون شیر بز داری 96 درصد از ویتامین ها و املاهای شناخته شده در دنیا است و به همین جهت بر سلامتی ، کودکان نوزادان و سالمندان تاثیر شگفت انگیزی دارد. الته باید شیر بز جای مطمئن گرفت مثلا مزرعه مروگل که من گرفتم و با حضور خودم دوشش انجام شد و شیر تازه خریدم .