2777
2789
عنوان

مامانم میگه من کادوهای عروسی بهتون نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 68 پست
بیخیال عزیزم بگو من عروسی نمیخام میخوام زودتر برم خونه خودم تموم شه بره دیگه مامانت چی میخواد بگه،& ...

نمیدونم کاش میشد

مامانم فک میکنه این کاراش دلسوزیه برام و واقعانم دلسوزه واسم

اما خیلی غیر منطقیه

مثلا قراره فقط خواهر برادرا عروسی باشن

بعد میگ نمیشه همسایه رو نگفت:/ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم کاش میشد مامانم فک میکنه این کاراش دلسوزیه برام و واقعانم دلسوزه واسم اما خیلی غیر منطق ...

بشین منطقی باهاش صحبت کن چند بار بدون دعوا شاید متوجه شد بگو زندگی خودمه دوس ندارم عروسی بگیرم و حرف دلتو بزن یا به بابات اینا بگو براش توضیح بدن، 

ینی چی؟ اینجا جشن عقد برای مادر عروس ک خب مادرا دلشون نمیاد میدن ب بچشون. پول عروسی هم باز برای عروس و داماده متوجه نشدم

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

کادو رو چرا مادرت برداره؟😂😂😂

همیشه اونیکه خرج میکنه سنگینتر از بقیه کادو میزاره که اصطلاحا سرپول بشه.بقیه بزرگترا همونو معیار قرار میدن و کادوشونو میدن. اگه خرج با داماد باشه که پدرش بیشترین کادو رو میزاره . حالا اگه مدر عردس یا داماد خرج کنه کادوها رو یا خودش برمیداره یا هدیه میده به عروس داماد. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀