2777
2789
عنوان

مامانم میگه من کادوهای عروسی بهتون نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 68 پست
همه جای دنیا خرج عروسی با پسره بعد خانواده دختر این همه جهیزیه و اینا میخرن عروسی هم بگیرن؟ به نظر م ...

خب ما هرکدوم کادوهای طرف خودمونم بر میداریم دیگه 

در واقع یر به یر میشه 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جای اینکه ب اون عروس داماد کمک کنن ک اول زندگیشون دست و بالشون باز شه چرا اینجوری میکنن..چه رسم بدیه..ما مشابه اینو داریم ولی پولایی ک برا کادو ب مامان بابام دادن همشو دادن ب شوهرم..دلبخواهیه...‌باید والدین دلسوز باشن..شهر ما کادوهارو میدن ب داماد کلا..هم خانواده عروس هم خانواده داماد کادورو میزارن تو جیب داماد

اسی جان ما مراسم عقد هزینه همه به عهده پدرم بود ولی همه هدیه هارو داد به خودم طلا گرفتم ولی واسه عروسی کادوهایی که طرف خانواده خودم بود رو مادرم اینا برداشتن فقط یک میلیون و نیم دادن بهم چون استدلالشون  این بود که اونها هر عروسی رفتن پول دادن و کادوهایی که جمع شده اونا باید جبران کنن خب بنظر منم این پول حقشونه جهیزیه هم دادن دیگه ولی شوهرم و خانواده شوهرم دهنی از من سرویس کردن که خدا میدونه چند ماه آزگار با گریه و بدبختی میرفتم خونه مامانم اینا شوهرم مدام باهام دعوا می کرد الآن ۲ساله ازدواج کردیم خداروشکر دیگه فراموش کرده یعنی میگم به مادرت بگو اگه دوست داری دخترت خوشبخت بشه و اعصاب و روانش  بهم نریزه از این پول بگذره هرچند که اونو حق خودش بدونه 

خب ما هرکدوم کادوهای طرف خودمونم بر میداریم دیگه  در واقع یر به یر میشه

ما همه کادو ها رو می‌دیم به عروس دوماد اتفاقا من پدرشوهرم برای عروسی زنگ زده بود به مادرم اینا گفته بود شما برای خودتون عروسی بگیرید ماهم برای خودمون میگیریم من کلی باهاشون دعوا کردم 😁