2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربه iudدارن...

65 بازدید | 11 پست

من ۱۸فروردینiud گذاتشم اردیبهشت سرموعدم پریود شدم ولی این ماه سر موعد دردپریودی داشتم ولی فقط درحد لکه بینی و یهروز خون ازم اومد و تمام یعنی ازچی میتونه باشه؟

مواظب باشی ها 

مامان من با آی‌یو‌دی باردار شد

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک زدم منفی شد

اره میدونم 

ببین مامانم سرماخوردگی شدیدی گرفت خب 

بعدش رفت دکتر بهش چرک خشک کن قوی داد 

همون چرک خشک کن ها باعت شد التهاب طرف آی‌یو‌دی کم بشه و اسپرم به تخمک برسه و باردار بشن 

خب خواهری من نموند 

چون مامانم سنش یکم بالا بود دیابت بارداری گرفت 

قند مامانم رفت بالا 

بچه توی شکم خفه شد😭

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
ای جانم قسمت این بوده نارحت نباش

این موضوع مال دی سال ۹۸ بوده 

خودم الان سه ساله منتظرم 

خدا هنوز قسمت نکرده

متولد ۷۸ هستین؟انشالله هرچی زودتر‌مامان میشین

اره عزیزم متولد ۷۸ هستم

سنتون کمه وقت دارین تا مامان شدن.من یه سال ازشمابزرگ ترم هنوز قصد ندارم بچه بیارم

شما اقاتون چندسالشه؟

من شوهرم ۳۱ سالشه میگه دارم پیر میشم😂😂