2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش همسرتونه ماهم اینجوری بودیم اخرش دیدم همسرم مشکل داره بعدچندسال اینوفهمیدم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
همسرت چی؟؟؟اون ازمایش داده؟

آره پارسال که یه سقط داشتم آزمایش داد گفتن dfi بالاس.۵ ماه قرص خورد بعد دیگه دکتر اجازه داد جلوگیری نکنیم. یعنی از اسپرم شوهرمه؟؟

مطمن باش بادار میشی. استرس نداشت باش. اگه زیر 35 سال هستی تایکسال طبیعی هست باردار نشی. اکثر دکتری میگن بعد از 6- 7 ماه اگه کسی باردار نشد باید شوهرش آزمایش اسپرم بده و خود خانم هم اگه تنبلی تخمدان و کیست اینا نداره باید عکس رنگی بگیره. 

اگه اضافه وزن هم داری حتما وزن کم کن. روزی نیم ساعت پیاده روی عالیه. تغذیه هم باید اصلاح بشه

دلیلش همسرتونه ماهم اینجوری بودیم اخرش دیدم همسرم مشکل داره بعدچندسال اینوفهمیدم

تو این مدت که قرص میخورد دوماه به دوماه میرفتیم آزمایش. حالا میگه دیگه نمیام و خسته شدم از دکتر و...😔

یا استرس داری که مانع بارداری میشه یا مشکل از اسپرمِ یا خیلی دلایل دیگه... همه‌چی که به فولیکول ن ...

استرس اونجوری ندارم ولی خب تو فکرش هستم هی. بعد از ۵ ماه قرص خوردنم فکر کردم اسپرم شوهرم مشکلی نداره دیگه و فولیکولا منم خوبه پس باردار میشم. ولی اینقدر خورده تو ذوقم. دیروز پریود شدم کلی گریه کردم

احتمال داره خب بگو باز ازمایش بده 

میگه بدم میاد از این آزمایشه و چقدر بدیم و هرچی خودمونو بدیم دست دکترا بدتره و... هردفه با کلی حرف زدن راضیش میکردم بریم الانم باز میگه نمیام دیگه و دکتر اجازه داد برا بارداری دیگه

مطمن باش بادار میشی. استرس نداشت باش. اگه زیر 35 سال هستی تایکسال طبیعی هست باردار نشی. اکثر دکتری م ...

آره ۲۷ سالمه. سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی خیلی تو فکرمه همش. برام دعا کنین بچه دار بشم دیگه. از سقطم تاحالا همش درگیر دکتر اینام.