2777
2789

دیگه خسته شدم 

بهشون‌گفتم‌ خسته شدم و روحم بیمار شده مادرم‌گفت چند روز دیگه میایم دنبالت و با شوهرت حرف میزنیم و احتمالا طلاق بگیرم اگه بزارن دعا کنید وقتی اومون اتفاق بدی نیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میخوام نمیدونم‌نظر اون مهم نیست

بچه بازی در نیار

تو همین نی نی سایت خیلیا بودن بخاطر بچه بازیشون طلاق گرفتن 

وشوهرشون زن گرفته و الان زندگی خوبی دارن

وکالت پشیمون شدن ک چرا با شوهرشون زن کی نکردن و عاقل نبودن

ما که از درون زندگیت خبر نداریم که راهنمایی و کمک کنیم فقط امیدوارم اون چیزی که صلاحته اتفاق بیفته ...

ممنونم خیلی میترسم فقط

یه سر به عنوان تاپیکام بزنی‌میفهمی حالمو

آره میخوام نمیدونم‌نظر اون مهم نیست

بچه بازی در نیار

تو همین نی نی سایت خیلیا بودن بخاطر بچه بازیشون طلاق گرفتن 

وشوهرشون زن گرفته و الان زندگی خوبی دارن

والان پشیمون شدن ک چرا با شوهرشون زندگی نکردن و عاقل نبودن

بچه بازی در نیار تو همین نی نی سایت خیلیا بودن بخاطر بچه بازیشون طلاق گرفتن  وشوهرشون زن گرفت ...

عنوان تاپبکامو ببین میفهمی

من ۷ سال درس خوندم‌اقا نمیذاره حتی دنبال کار بگردم‌حتی اونم بیخیال شدم‌میگم برام‌مغازه بگیر که خیاطی کنم کمتر تو خونه بمونم‌از فکر و خیال دیونه شدم بجه دارم‌نمیشم و همسرمو‌دوست ندارم

میدونم بعد از جدایی‌سخته ولی این زندگی رو هم‌نمیتونم‌تحمل کنم

نه من با خانوادش در ارتباطم نه اون با خانواده من

دلم به چی این زندگی خوش باشه ماهی یه بار به زور منو میبره خونه بابام بقیه روز ها هم با هم قهریم اکثرا

خسته شدم‌ از این زندگی همش تو خونه م و بداخلاقیشو و باید تحمل کنم‌تا حرفی میرنم شردع‌میکنه به بددهنی ...

همه مردا ی رگ خوابی دارن

الان تو کرونا همه خونه هستیم و افسرده

اما ب نظرم خودت سرسازگاری نداری

تو ی روز خوشحال باش ،ببین شوهرتم حالش خوبه وخوشحال

ی روز ناراحت و افسرده باشی شوهرتم محل نمیده

من واسه خودم امتحان کردندب نظرم خودتو جمع و جور کن وزندکیت رو بساز 

پای خانواده ات نیار وسط 

حرمت ها بین خانواده وشوهرت شکسته میشه

کسی هم جز خودت نمیتونه حالتو خوب کنه عزیزم

واسه حال خوبت تلاش کن

همه مردا ی رگ خوابی دارن الان تو کرونا همه خونه هستیم و افسرده اما ب نظرم خودت سرسازگاری نداری تو ...

اره منم ناسازگارم چون دلخوشی ندارم

حرمتی هم نمونده ما قبلا تا پای طلاق رفتیم و الن قطع ارتباطیم تقریبا من تنها میرم خونه بابام اونم همینطور

من خیلی خواستم و امیدوار شدم زندگیمون درست شده ولی نمیشه انگار طلسم شدیم و آقا ازم بچه هم میخواد وسط این همه مشکلات از یه طرفم مستقیم میگه بهت اعتماد ندارم 

من فقط دارم توی یه منجلاب دست و پا میزنم و نمونه زندگیم تو اطرافیانم هست الان سر پیری میخوان طلاق بگیرن 

شوهرم آوم کم شعور و خودخواهیه نمیتونم تحمل کنم شاید کس دیگه بتونه ولی من نمیتونم واقعا دست خودم نیست همش فکر خودکشی دارم

عنوان تاپبکامو ببین میفهمی من ۷ سال درس خوندم‌اقا نمیذاره حتی دنبال کار بگردم‌حتی اونم بیخیال شدم‌م ...

زندگی همینه همش تضاد در تضاد هست

منم شوهرم نمی‌ذاره سرکاربرم همش خونه هستم

اما زندگی همینه ،تو باید هنر داشته باشی و زندگیت رو قشنگ کنی

انرژی مثبت ب خودت بده ،اگه شوهرتو دوستش نداشتی ک باهاش ازدواج نمی‌کردی ورابطه جنسی نداشتی عزیزم

پس مطمنا ی حسی بهش داری

ب جای اینکه خودتو افسرده بگیری ،انرژی مثبت بده امتحانش کن