2777
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مثبت من به خانما اینجا تا حالا چندین بار گفتم بیبی چک اگر خط محو بیفته وقتی خیس معلوم نیست بعد ...

اخه میدونی من خواب بودم پیش خودم میگم شاید بعد ده دقیقه افتاد از کجا معلوم 

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
اون برای ادراره خط نیست . منفیه . برو ازمایش بده اگه منفی بود برو دکتر شاید کیست داری

نه هیچ مشکلی ندارم تحت نظر دکترم 

بعد پریودی ماه قبل هم عکس رنگی گرفته بودم

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
اخه میدونی من خواب بودم پیش خودم میگم شاید بعد ده دقیقه افتاد از کجا معلوم  

عزیزم منم برا بچه دومم بیبی چکم منفی بود ولش کردم رفتم نمیدونم دقیق بعد نیم ساعت یا شایدم بیشتر رفتم نگاه کردم دقیق زمانش یادم نیست دیدم هاله افتاده تازه مال شما راحت معلوم من خواستم بندازمش یه لحظه نور خورد بهش بنظرم خط اومد رفتم چراع قوه اوردم نور دقیق انداختم خط ددیدم رفتم ازمایش دادم فرداش بتام صدو خورده ای بود 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
یکی از دوستام هم بی بی چکش بعد از چندساعت دوتاخط افتاد و باردار بود ولی شما چند روز دیگه هم تست بدی ...

همینطور کمرنگ بود 

مال من صورتی نیست قهوه ایه