تنهاترین_74 مدیر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عنوان این تاپیک از ته دل یه مادر دلسوختس که بچشو از دست داد | مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 47 پست برای زندگی که از دستم رفت برای بچه ام که کل ایندمو براش گذاشتم و تنهام گذاشت تو این دنیا و پر کشید دلم گرفته دلم خیلی شکسته 💔😭 خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸 1400/03/09 | 05:00 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 وای عزیزم 😔 برای فراموش کردن اومدم سرکار خودمو سرگرم کنم اما اینجا هم فایده نداره از فکرم نمیره چجوری بعد دو سال هنوز مغزم قبول نمیکنه خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 برای آرامشت صلوات میفرستم عزیزم بفرستش برای بچم من دیگه لیاقت آرامش ندارم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
1fateme111 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2321 بفرستش برای بچم من دیگه لیاقت آرامش ندارم عزیزم 😢😢 چند وقتش بود ؟؟؟ اسمش چی بود ؟ پسرم عاشقتم منتظر لمس دستای کوچولوتم
مامان_محمدمحسن عضویت: 1390/03/05 تعداد پست: 1866 عزیزم همدردیم ده ساله از رفتنش میگذره، ده ساله هر روز و هر ثانیه بیادشم. برا خودم انگار یه روزه رفته.. انقد داغش تازه است. باور نمیکنم زنده موندم تا الان شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عزیزم همدردیم ده ساله از رفتنش میگذره، ده ساله هر روز و هر ثانیه بیادشم. برا خودم انگار یه ر ... کاش وقتی خدا میخواد وجودتو ببره زیر خاک خودتم باهاش بری اون رفت ولی من خودمو گم کردم زیر خروار خروار خاک خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عزیزم 😢😢 چند وقتش بود ؟؟؟ اسمش چی بود ؟ شش ماه نازنین رقیه شش ماه غربت به دور از بغل مادر بعدش هم خاک عجب دنیای نامردیه خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23672 بفرستش برای بچم من دیگه لیاقت آرامش ندارم عزیزم اونکه یه انسان بی گناه بود، الان توی بهشته
گلیooo عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 3413 شش ماه نازنین رقیه شش ماه غربت به دور از بغل مادر بعدش هم خاک عجب دنیای نامردیه الهی بگردمت بخدا چقدر تو معصومیعزیزدلم بازم بچه دار میشی اینده کم کم فراموشت میشهخیلی سخته خاهرقشنگم اشکام داره میاد باورکن..دلیل پاپیش نزاشتنش چیه الان؟ که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 الهی بگردمت بخدا چقدر تو معصومی عزیزدلم بازم بچه دار میشی اینده کم کم فراموشت میشه خیلی سخته خاهرق ... میگه فعلن شرایط مالیم اوکی نیست دعا کن برام شرایط مالیش درست بشه دیگه بهونه نداشته باشه آبجی جان خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلیooo عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 3413 میگه فعلن شرایط مالیم اوکی نیست دعا کن برام شرایط مالیش درست بشه دیگه بهونه نداشته باشه آبجی جان ان شاالله درست میشه بگو من هیچی نمیخام الانم که کردناست بیا بریم سر خونه زندگیمون که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 ان شاالله درست میشه بگو من هیچی نمیخام الانم که کردناست بیا بریم سر خونه زندگیمون بهونشه نمیدوم آبجی دعا کن مغزش جا به جا بشه دست از این کاراش برداره خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
گلیooo عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 3413 بهونشه نمیدوم آبجی دعا کن مغزش جا به جا بشه دست از این کاراش برداره باشه عزیزدلم که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
فرهاد_es_1399 عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1557 عزیزم.چرا مشکل ریع داش؟ از اول داش؟ چن وقت تو بیمارستان بود مگ تو پیشش نبودی .. دلم واست کباب شده هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌