2777
2789
عنوان

این تاپیک از ته دل یه مادر دلسوختس که بچشو از دست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 47 پست
وای عزیزم 😔

برای فراموش کردن اومدم سرکار خودمو سرگرم کنم اما اینجا هم فایده نداره از فکرم نمیره چجوری بعد دو سال هنوز مغزم قبول نمیکنه

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای آرامشت صلوات میفرستم عزیزم

بفرستش برای بچم من دیگه لیاقت آرامش ندارم 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

عزیزم همدردیم‌ 

ده ساله از رفتنش میگذره، ده ساله هر روز و هر ثانیه بیادشم. برا خودم انگار یه روزه رفته.. انقد داغش تازه است. 

باور نمیکنم زنده موندم تا الان 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
عزیزم همدردیم‌  ده ساله از رفتنش میگذره، ده ساله هر روز و هر ثانیه بیادشم. برا خودم انگار یه ر ...

کاش وقتی خدا میخواد وجودتو ببره زیر خاک خودتم باهاش بری اون رفت ولی من خودمو گم کردم زیر خروار خروار خاک 

عزیزم  😢😢  چند وقتش بود ؟؟؟ اسمش چی بود ؟

شش ماه نازنین رقیه شش ماه غربت به دور از بغل مادر بعدش هم خاک عجب دنیای نامردیه 

شش ماه نازنین رقیه شش ماه غربت به دور از بغل مادر بعدش هم خاک عجب دنیای نامردیه 

الهی بگردمت بخدا چقدر تو معصومی

عزیزدلم بازم بچه دار میشی اینده کم کم فراموشت میشه

خیلی سخته خاهرقشنگم اشکام داره میاد باورکن..

دلیل پاپیش نزاشتنش چیه الان؟

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
الهی بگردمت بخدا چقدر تو معصومی عزیزدلم بازم بچه دار میشی اینده کم کم فراموشت میشه خیلی سخته خاهرق ...

میگه فعلن شرایط مالیم اوکی نیست دعا کن برام شرایط مالیش درست بشه دیگه بهونه نداشته باشه آبجی جان

میگه فعلن شرایط مالیم اوکی نیست دعا کن برام شرایط مالیش درست بشه دیگه بهونه نداشته باشه آبجی جان

ان شاالله درست میشه بگو من هیچی نمیخام الانم که کردناست بیا بریم سر خونه زندگیمون

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
ان شاالله درست میشه بگو من هیچی نمیخام الانم که کردناست بیا بریم سر خونه زندگیمون

بهونشه نمیدوم آبجی دعا کن مغزش جا به جا بشه دست از این کاراش برداره