2777
2789
عنوان

این تاپیک از ته دل یه مادر دلسوختس که بچشو از دست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 47 پست
خدا هزار برابر دلتنگی دلت بهت خوشی بده  🥺❤

کو خوشی پس چرا این زخم هنوز بازه 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو خوشی پس چرا این زخم هنوز بازه 

بعد سختی آسونیه 

میدونم خیلی بده ... خیلی 

ولی خدا به اندازه توان هر آدم بهش درد و سختی میده 

ببین چقدر قوی بودی ...

منم سخته بگم ولی تحمل کن 🥺🥺🥺

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

بعد سختی آسونیه  میدونم خیلی بده ... خیلی  ولی خدا به اندازه توان هر آدم بهش درد و سختی ...

دو ساله از این اتفاق نحس میگذره اما تا بچه ای میبینم حالم بد میشه دیشب تو بیمارستان یه مادری رو دیدم پشت در اتاق احیا خون گریه میکرد برای نوزاد کوچولوش اشک تو چشام جمع شد یاد زخم خودم افتادم 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم فدای دل تنگت رفتم تاپیکاتو دیدم چیزی نگفتی درمورد بچت، معلومه که غمش خیلی بزرگه، ولی همین که ...

خیلی درد داره ریپلای قبلیمو بخون از دیشب بغض دارم گریه یه مادر خیلی سخته برای ارزوهاش که پر میکشه

تو بهشته جاش خوبه 

جاش پیش من بود نه تنها زیر خروار خروار خاک 

عزیزم چی شد، چطور شد که فوت کرد؟

مشکل ریه کاش فقط تونسته بودم تو اون مدت کوتاه پیشش باشم حسرتش موند ب دلم