2777
2789
عنوان

شما بودید چه کار می کردید؟؟؟؟🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 43 پست

من بودم نمی‌رفتم

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟

مهریه بالا؟ دلیلی هست که مرد خیانت نکنه؟ متاسفم برا اون زندگی که مرد به خاطر مهربه بالا خیانت نکنه 😔 بازم خوشا به غیرت مردی که با وجود مهربه بالا اگه بخواد خیانت کنه بازم میکنه

نه مردی که دلش خیانت میخواد اما از ترس مهریه نمیکنه 

اخه اونم زندگیه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂خو بگو انقد گریه کن تا گریه دونت خراب شه  فردا گریه نکنی پیش اونا اگرم حس کرد بغض داره میکن ...

چشماش الان تبدیل شده بود به کاسه ی خون 

واقعا همینم میشه 😕😩😩😩

دعاش کن

😂خو بگو انقد گریه کن تا گریه دونت خراب شه  فردا گریه نکنی پیش اونا اگرم حس کرد بغض داره میکن ...

یکی از دلایل اصلی گریش ، احساسِ ضعفیه که نسبت به همسر و خونواده همسرش ، احساس میکنه ...

دلیل دومش هم ، وابستگی بیش از حد ایشون ، به همسرشه ..

و اون سه تا کاری که بالاتر گفتم خدمتتون

خیلی روی محکمتر شدن قلبش ، 

بهبود روحیه اش

بیشتر شدن آرامش و اعتمادبنفسش

تو اون لحظه اثرگذاره ...

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
یکی از دلایل اصلی گریش ، احساسِ ضعفیه که نسبت به همسر و خونواده همسرش ، احساس میکنه ... دلیل دوم ...

بله حتما بهش میگم

منظور از ضعف چیه؟؟؟ یعنی ضعیف بودن؟؟؟

چرااا؟؟ چون آخه تعهد دوباره گذاشته به نظرتون اون مرد دوسش داره؟؟؟

نمی‌دونم، امیدوارم بهترین اتفاق واسه شون بیفته

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟
یکی از دلایل اصلی گریش ، احساسِ ضعفیه که نسبت به همسر و خونواده همسرش ، احساس میکنه ... دلیل دوم ...

قبول دارم من خودمم به نامزدم خیلی وابسته ام یه بار قهر کردیم دوهفته تو دوران دوستیمون لحظه اول که دیدمش بعد آشتی ناخودآگاه بغضم ترکید😥

اون دوهفته هم کلی آب شدم چون دو سه قاشق غذا میخوردم میرفتم کنار🤕😭

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بله حتما بهش میگم منظور از ضعف چیه؟؟؟ یعنی ضعیف بودن؟؟؟

بله ضعیف بودن اعتماد به نفسش

که این دلیلش

- بر میگرده به شدت وابستگیش به همسرش

- بزرگ کردن قدرت خونواده همسر توی ذهنش

- خود کم بینی مقابل همسرش

- ترسِ از  خوب پیش نرفتنِ جلسه گفتگو

- ترس از دست دادنِ این رابطه

- احساس نداشتن پشتیبان قدرتمند ، مثلا خونواده کمرو و کم سر وزبان ،  یا خونواده غیرمنطفی

- احساس خوب نبودن و جذاب یا دوست داشتنی نبودن به حدل کافی

- ترس از از بین رفتنِ حریمِ بین خودش و خونواده همسرش

براش دعا کن خواهری قلبش آرامش بگیره🖤💖

الهی به حق عشقِ پاکِ بین علی و فاطمه

خدا به جفتشون ، یه فرصت دوباره ، برای تجربه یه عشق پاک ، و زندگی پر ازآرامش رو بده ...

الهی به حق عشقِ پاکِ بین علی و فاطمه خدا به جفتشون ، یه فرصت دوباره ، برای تجربه یه عشق پاک ، و ...

ممنون گلم

انشاءالله شماهم به زودیه زود نی نیه قشنگت رو بغل کنی

نی نی ایی سالم و صالح

قبول دارم من خودمم به نامزدم خیلی وابسته ام یه بار قهر کردیم دوهفته تو دوران دوستیمون لحظه اول که دی ...

طبیعیه

عشق احساس ضعف نمیاره

اون وابستگیه که احساس ضعف میده به آدم

عاشق میتونه ،عزت نفسش ضعیف یا قوی باشه

اما یه آدمِ وابسته ، یقینا عزت نفسش جلوی معشوق ، ضعیفه ...

بین عشق و وابستگی ،تفاوت هست ....