2777
2789
عنوان

شما بودید چه کار می کردید؟؟؟؟🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 43 پست
۸ ماااااااه تو عقد قهر؟! چه عجیب ولی خداروشکر که آشتی دارن میکنن استرس نمیخواد که بهش بگو خودش با ...

معلوم نیست آشتی کنن، ولی همش از این میترسه گریش بگیره😂🤕🤕🤕🤕🤕چو کنههههههه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تاپیک شمارو خیلی اتفاقی دیدم

زیاد هم مشارکت ندارم در تاپیک ها

ولی خیلی جالب بود این تاپیک

من دقیقا همینننن امروزززززژ ، دوستم بعد از ۹ سال زندگی مشترک بهم گفت هاله کاش همون روزای عقد که رفتار بد دیدم ازش و اون همه مدت قهر بودیم دیگه بهش برنمیگشتم 

ولی خدا به دوستم خیلی نشونه ، نشون داد ولی اپن چشماشو باز نکرد 

برام جالب بود این تایپیک را دیدم واسه همین گفتم به دوستتون بگید هر رفتار جدی در دوران نامزدی را مهم بدونه 

انشاالله که خدا دوسستون را کمک میکنه فقط بگید به خدا بسپاره صد در صد خدا کمکش میکنه استرس هم نداشته باشه خودش باشه  

معلوم نیست آشتی کنن، ولی همش از این میترسه گریش بگیره😂🤕🤕🤕🤕🤕چو کنههههههه؟؟؟

😂حالا ایشالله اگه به صلاحشه و همو میخوان آشتی کنن

اتفاقا نترسه وقتی گریه کنه 

راستش مردا خر میشن دور از جونشون و جونتون😂😂😂

و خب عب نداره احساسشو بروز بده و خب اونام نرمتر میشن

بعد یخورده گریه کرد یه آبی چیزی بخوره منطقی حرف بزنه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
یعنی چی؟😂😂 چه کار کنههه؟!

😂😂😂یعنی خو گریه اش اومد یخورده اشک مشک بریزه عب نداره 

ولی دیگه نشینه ۶ ساعت گریه کنه😂یه لیوان آب ماب آبمیوه چیزی بخوره بغضش اینا اوکی شه 

بعد حرف بزنه😂😁

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

اول ، یک آیه الکرسی بخونه ، که اسمِ اعظم خداست

و بینهااایت تاثیر مثبت داره ، هم تو نتیجه دیدار ، و هم تو بهتر شدن حالِ ایشون

دوم ،

یک ساعت قبل اومدن خونواده همسرش ، یک  قرصِ پروپرانول ( آرامبخش ، ضدِ استرس و  ضد تپش بالای قلب )

بخوره ...

سوم ،

خدا رو وکیل خودش قرار بده ، و همه چی رو بسپاره به اون

چندین بار ، جلسه گفتگو ، رو تو ذهنش تصور کنه

و اتفاقات رو همونطور که دلش میخواد تو ذهنش پیش ببره

اینجوری جلسه اصلیِ گفتگو ، دیگه فردا واسش تکراری به نظر میاد و استرسش کمتره

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
😂😂😂یعنی خو گریه اش اومد یخورده اشک مشک بریزه عب نداره  ولی دیگه نشینه ۶ ساعت گریه کنه😂یه ل ...

به خاطر اینکه نمیخواد گریش بگیره الان نشسته داره گریه میکنه! 😕نمی خواد گریه اش بگیره! من چه کارش کنم؟؟🤕

اوه اوه اوه اوه یعنی تو عقدم خیانت کرده بوده؟؟؟ مهریش چ جوری بوده؟؟؟

بله دیگه متاسفانه 

حالا بگذریم که داستان دوستم چی بوده خدا به همه کمک کنه کسی خیانت نبینه 

مهریه اش هم  یه ۳۰۰ تا سکه ای بود فکر کنم 

بله دیگه متاسفانه  حالا بگذریم که داستان دوستم چی بوده خدا به همه کمک کنه کسی خیانت نبینه  ...

مهریشه که بالا بوده، ولی بازم خیانت؟؟؟

خدا کمک همه مشکل دارا بکنه

به خاطر اینکه نمیخواد گریش بگیره الان نشسته داره گریه میکنه! 😕نمی خواد گریه اش بگیره! من چه کارش کن ...

😂خو بگو انقد گریه کن تا گریه دونت خراب شه 

فردا گریه نکنی پیش اونا

اگرم حس کرد بغض داره میکنه سریع یه لیوان کنار دستش باشه یه غلُپ آب بخوره رفع میشه