2777
2789
عنوان

یه مادر بدبخت

930 بازدید | 97 پست

خانما من راه حل میخوام نه سرزننش توروخدا کمکم کنید من یه بدبختم ک بچم ختنه کرده جیش کرد توجاش ازباسنش خواستم بزنم ک بترسه لعنت بمن خورد ب سنتش خون اومد😔میدونم من عصبی ام تعادل ندارم میدونم خدا لعنتم کنه عصبی میشم بعد پشیمون

99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد...... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیزدی دلت طاقت نمیداد😑☹️😒

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

عیب نداره خوب میشه، زدین با دست خودتون بچتونو ناقص کردین برای اون‌ناراحت نیستی بعد برای اینکه دستت خورده خون‌اومده ناراحتی؟؟؟ چه مادر به فکر ونمونه ای واقعا تبریک میگم

ازکجا بگم از کتکای بابام از خیانتاش از فحاشیاش ک منو به یه ادم مریض عصبی تبدیل کرد یا ازمادرم ک من وشوهر داد سن کم  ک زودم بچه ببارم جونم ب جون بچم بنده اما بخدا دست خودم نبود دردمو ب کی بگم من. من پدرمو نمبخشم منو بیچاره کرد الان چیکارکنم ب شوهرم بگم ببر دکتر قرص بده ک بگ اره دیوونه ای 

میدونم همتون سرزنش میکنید اما کاش میفهمیدین من چی میکشم جونم ب جونش بنده اما عصبانیتم دست خودم نیس باید دارو مصرف کنم بگین ک حقمه بخدا میخوام بمیرم من لیاقتشو ندارم 😔