2789
عنوان

یه مادر بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 97 پست
نههههه نههههه نگی هااااااااا این اشتباههههه نکنییییی هااااا میزنه تو سرت هرگز نگی هااااا هر بلایی سر ...

کاش یه دوست مثل شما داشتم براش درد دل میکردم راهنمایی میداد بهم. مامانم مریض ازاینورم اصلا سیاست نداره برا دل اونم بمیرم چون من میدونم چی کشیده

99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد...... 
شوهرم نگا کرد گفت چیزی نیس. من میخوام از فردا عوض بشم بخدا میخوام. نمیخوام پسرمم مثل خودم بکنم

عزیزم میخای خصوصی بهت پیام بدم گاهی اونجا بیای حرف بزنی درد و دل کنی ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخداااا میگم همین پسر فردا دلسوز و پشتیبان مادرشه همینننن مثل کوه پشتته  خدای نکرده اگه فردا ش ...

😔ازت ممنونم عزیزم ممنونم 

کاش یه دوست مثل شما داشتم براش درد دل میکردم راهنمایی میداد بهم. مامانم مریض ازاینورم اصلا سیاست ندا ...

عزیزمممم من خودم کمکت میکنم راهنماااییت میکنم فقط فراموش کن همچیو سعی روزتو از نو بسازی 

عزیزم میخای خصوصی بهت پیام بدم گاهی اونجا بیای حرف بزنی درد و دل کنی ؟؟

میدونی من الان میخوام عوض بشم بخدا همیشه میخام نمیتونم ولی دیگ نمیخام اینجور باشم یجوری پول میزنم ب اون دکتر اینترنتی ازش اسم دارو میخام ولی نمیخام همیشه دارو بخورم 😔

میدونی من الان میخوام عوض بشم بخدا همیشه میخام نمیتونم ولی دیگ نمیخام اینجور باشم یجوری پول میزنم ب ...

افررررین همین که خودتو دسته کم نگیری کافیه گذشته گذشت فکر فردا باش تو خیلی قوی هستی پس باید بجنگی سیاست داشته باااش 

زندگی ی بازیه که باید بخاطرش بجنگی 

دکتر ساینا انواع دکترها رو داره هم مشاوره هم روانپزشک منم شهر کوچیکم نمیتونستم برم روان پزشک از همین ...

میگی اسمشو؟ هزینش چقدر بود من نمبخوام همیشه دارو مصرف کنم

افررررین همین که خودتو دسته کم نگیری کافیه گذشته گذشت فکر فردا باش تو خیلی قوی هستی پس باید بجنگی سی ...

یادم نمیره چجوری از ترس لرزید یعنی یادش میره؟ 😔😭