2777
2789

٥ماهه دخترمو نديدم برايه ديدنش بي تابم دارم داغون ميشم از عذاب دوريش لطفا هم دعام كنين هم ي ذكري بهم بگين ك دخترم بياد پيشم 

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث کسا

ایشالله ببینیش خانوم

چرا دوری ازش 

قانون هم در موارد طلاق حق دیدن فرزند رو میده.

چرا نمیبینیش؟

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
چرا ندیدیش گلم ؟ جدا شدی ؟ پدرش نذاشته ؟

دارم جدا ميشم پدرشو خانوادش نميزارن ن ببينمش ن صداشو بشنوم 

ایه ۸ یس رو بعد از هر نمازت ۲۱ بار بخون به نیت اینکه هم پدرش و هم خانوادش راضی بشن بچتو بیارن پیشت . حداقل یک هفته بخون میبینی که میارن ان شاالله

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الهی

چطور دلشون میاد

برو قانونی اقدام کن.

جدا نشو.چقدر بچه های طلاق گناه دارن

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بخاطر اينكه نتونستم خيانتو دعوا هو در گيرو دخالتو شكاكيتو و تحمل كنم خواستم دخترم تو ي محيط ارومو بدون تنش بزرگ شه البته با مشورت از مشاور خواستم ك جدا شم ولي من دارم هنوز عذاب و تحمل ميكنم فقط دخترمو ميخوام هيچي ديگه واسم مهم نيست 

بخاطر اينكه نتونستم خيانتو دعوا هو در گيرو دخالتو شكاكيتو و تحمل كنم خواستم دخترم تو ي محيط ارومو بد ...

خب عزیزم طلاق نگیر بخاطر بچت برگرد اونو ولش کن.. اون موقع هم بخاطر بچت هیچی نمیگفتی بهتر بود

قانوني اقدام كردم ولي ٥ماهه منو منه مادرو منتظر گذاشتن حكم ندادن البته ي بار حكم دادن پدرش اعتراض زد ك طولاني بشه برگردم الانم ميگه بايد حكم بگيري

خب عزیزم طلاق نگیر بخاطر بچت برگرد اونو ولش کن.. اون موقع هم بخاطر بچت هیچی نمیگفتی بهتر بود

٨سال بخاطر بچم موندم ولي ن عوض شد ن خواست ك عوض بشه هيچ ولي بازم بچه ميخواست ك راضي نبودم هيچ بچه ي ديگه اي بياد اين وسط وگرنه داشتم مثله مرده ها زندگي ميكردم