2777
2789
امیدوارم بشم. چون اوضاع مالیم خوب نیست. میخوام دوباره کنکور بدم برم دانشگاه تهران بعدش بورسیه بگیرم

اگه تا ۲۰۰تومن میتونی جور کنی برای ایتالیا میتونی اقدام کنی 

از مقطع کارشناسی هم داره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

امیدوارم بهترین اتفاقا براتون بیفته🌹

ی سوال میتونم بپرسم؟

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
اگه تا ۲۰۰تومن میتونی جور کنی برای ایتالیا میتونی اقدام کنی  از مقطع کارشناسی هم داره

عزیزدلم سلام خوب هستید..

عذر میخوام گلم برای کسی که معدل تمام سالاش بالای ۱۸ باشه و امسال کنکور بده و بتونه پزشکی بیاره..

خب از چه طریقی میتونه اقدام کنه منظورم بورسیه و ایناست..

اگر مقدور بود ممنون میشم راهنمایی کنید..🌹🌹

المان کلا به سخت گیری معروفه  دانشگاهاش شرط معدل دارن  بسته به دانشگاه انتخابی شما این م ...

من دوست دارم برم کانادا برا تحصیل😍

میگم کنکور دادی رتبه اوردی درست بعد میتونی بری اون رشته که اوردی کانادا بخونی مثلا حقوق یا روانشناسی. 

خرج تحصیل خودشون میدن؟ 

عزیزدلم سلام خوب هستید.. عذر میخوام گلم برای کسی که معدل تمام سالاش بالای ۱۸ باشه و امسال کنکور بده ...

سلام عزیزم 

خوبم شکر

امیدوارم شما هم خوب باشی 

اگر دیپلم و پیش رو دارین و میخواین مهاجرت کنین اصلا لازم نیست تو ایران شما کنکور بدین 

زبان بخونید مدرکش رو که گرفتین 

ددلاین ها که باز میشه برای دانشگاه های مورد نظرتون تو ایتالیا و رشته هاتون اپلای میکنید 

اگر پذیرش گرفتین بهتون ویزای ۶ماهه میدن 

میرین ایتالیا یه ازمونی به اسم الفا تست یا ایمت ازتون میگیرن 

اگر قبول شدین،ویزاتون تحصیلی میشه 

البته رشته هایی که ازمون نداشته باشه هم وجود داره که فقط با پذیرش دانشگاه و ویزا کارتون راه میافهه 

اما پزشکی و زیر شاخه هاش ازمون دارن حتما

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

شما دو کار می تونی بکنی, اگر درست خوبه و می تونی دانشگاههای خوب ایران قبول بشی با توحه به اینکه از نطر مالی محدودیت داری, لیسانس رو ایران بخون و تو دوران تحصیل دنبال کارای زبان باش,  خود دانشگاه خوب خوندن برات امتیاز محسوب میشه جهت بورس گرفتن,و برای ارشد برو از ایران.

راه دوم اینه که اگر از نظر تحصیلی رشته  دانشگاه خوبی امیدوار نیستی قبول بشی, وقتت رو تلف نکن و برو یک مهارت یاد بگیر و بعد برای ویزای کار اقدام کن

شما دو کار می تونی بکنی, اگر درست خوبه و می تونی دانشگاههای خوب ایران قبول بشی با توحه به اینکه از ن ...

خب گزینه اولو دوست دارم... میشه پناهنده شد و برنگشت؟