2777
2789
عنوان

عکس هاله کمرنگ بی بی چک بعد از نیم‌ساعت(مارک روژان)

| مشاهده متن کامل بحث + 37236 بازدید | 45 پست
اینم بی بی چکم البته بعده چن ساعت اولش اصلا هاله ای نداشت توی عکسم زیاد مشخص نیس

ببین من یه تجربه ای دارم. بی بی چک اگه مثبت باشه ، چند ساعت اول به مرور که خشک میشه باید پررنگ تر بشه و صورتی رنگ باشه. حتتتما مثبته اونجوری. فردا یکی دیگه بزن 

فر گیس یعنی گیس فر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یه تجربه ای دارم. بی بی چک اگه مثبت باشه ، چند ساعت اول به مرور که خشک میشه باید پررنگ تر بش ...

سلام عزیزم مال من پنج دقیقه اول هاله انداخت الان خشک که شپه پررنگ تر شده یعنی مثبته؟

میشه ببینیش جواب بدی بهم؟

سلام عزیزم مال من پنج دقیقه اول هاله انداخت الان خشک که شپه پررنگ تر شده یعنی مثبته؟میشه ببینیش جواب ...

سلام عزیزم ، منم الان دقیقا بی بی چکم مشابه بی بی چک شماست ، شما باردار بودید اونموقع ؟ 

سلام،بله باردار بودم ولی پوچ بود و سقط کردم انشالله شما بارداری سالمی رو داشته باشید

سلام ببخشیدبارداری پوچ به چ معنی هست من تازه ازدواج کردم خیلی اطلاعات ندارم الانم ۱۵ روزه عقب افتاده پریودیم توتاپیکم عکس بی بی چکم هست اگرمیشه ببینیدنظرتونوبگید