2777
2789
عنوان

عکس هاله کمرنگ بی بی چک بعد از نیم‌ساعت(مارک روژان)

| مشاهده متن کامل بحث + 37249 بازدید | 45 پست
من شنیدم مثبت کاذب نداریم منفی کاذب داریم بی بی چک اول منم با چشم به زور پیدا بودبیست دیقه بعد اینکه ...

یک روز گذشته..منم بارداری قبلیم دقیقا همین شد.

اولین بی بی چک قبل از موعدم هاله خیییییلی کمرنگ عین همین داشت

فر گیس یعنی گیس فر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک روز گذشته..منم بارداری قبلیم دقیقا همین شد. اولین بی بی چک قبل از موعدم هاله خیییییلی کمرنگ عین ...

پس زود زدی انشالله که هست یکی دو روز دیگه دوباره بزن

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
من شنیدم مثبت کاذب نداریم منفی کاذب داریم بی بی چک اول منم با چشم به زور پیدا بودبیست دیقه بعد اینکه ...

ولی متاسفانه مثبت کاذب هم وجود داره.

البته کاذب منظورم بعد از خشک شدن بی بی چک هست.

ممکنه هالش کاذب باشه 😩

فر گیس یعنی گیس فر  

منفیه اونم ادرارته که خشک شده اونجوری شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حالا برفرض پیدا بود امیدی هست؟؟؟ مثل مدیکور مثبت کاذبه؟؟

مثبت کاذب نداریم به جز وقتی که دارو خاصی استفاده کرده باشی که hcg بالا ببره ولی منفی کاذب داریم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
عقشم تاپیک برای برج 3 هستش اون خانوم 3ماه بعد یعنی برج 6 باردار شدن

اره دیدم حوصله پاک کردن نداشتم کی تاپیکو بروز کرده آورده بالا اخه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است