2777
2789
عنوان

قدیمی ترین لباستون😍

267 بازدید | 16 پست

سلام خانوما. قدیمی ترین لباستون که الان هم میتونید ازش استفاده کنید چیه؟

خودم بگم؛ یه دامن کوتاه که حدودا ۱۴ سال پیش خریدم تا تو عروسی یکی از آشناها بپوشم، بعدا نظرم عوض شد و دامن همونطور نو موند. مامانم قاطی لباسام جمع کرده بود و خلاصه کلا از خاطرم رفته بود که همچین دامنی دارم. بعد چندین سال، نزدیک عروسیم که مامانم گفت برو کمدها رو بگرد ببین چیزی نمیخوای ببری خونه خودت این دامن رو دیدم😁. بوی نویی میداد😍

لباس دیگه هم دارم که مثلا مامانم از دوره کودکی و نوجوانیم نگه داشته یادگاری، ولی قابل استفاده نیست و سایزم نمیشه

شما چی دارید؟

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤

اووو ندارم بعد۲سال کلا تعویض میکنم

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباس نگه نمی دارم دلمو میزنن نمیزترم تو کمد می دم نیازمند 

قدمی ترین لباسام مال حاملگیامه که سر بارداری اول داشم الان سر سومی هم بعضی ها رو میپوشم 

اولیم حاملگیم ۵ سال پیش بود 

🤰🤰🤰🤰یه مامان خوشگلم که بچه سومم تو راهه و عاشق دوران حاملگیمم 😍😍

من یه پیراهن عروسکی مشکی دارم واسه عروسی دختر داییم خریدم ۲سال پیش خیلی دوسش دارم بنظرت ۱ماه دیگه عروسی پسرخالمه همونو بپوشم‌زشته؟یا برم لباس بخرم

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰

لباس بچگیام که مال 24 سال پیشه ولی به تن دخترم تنگ بود، چون خپله😁😅

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

لباسامون سنتین وکار سوزندوزی 

هیچوقت نمیزارم لباسم بمونه تا یه دست لباس جدیدبخرم ازاونور از قبلیا یکی میدم بره

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

هیچ چیز بدون استفاده ای رو نگه نمیدارم هر عید کل لباسا تفکیک میشن تنها چیز قدیمی یه پالتو هست برای ۶ سال پیش که انقدررشیکه ۲۰ سال دیگم میشه پوشید

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

بعضیا دلبستگی عجیبی به لباس و لوازم قدیمی دارن من نو ک میخرم میریزم دور 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
من لباس نگه نمی دارم دلمو میزنن نمیزترم تو کمد می دم نیازمند  قدمی ترین لباسام مال حاملگیامه ک ...

این‌دامن منم کلا فراموش شده بود، ولی خب تو خونه هم نمیپوشیدم چون اهل دامن نبودم و مطمئنا بازم نو میموند

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤
من یه پیراهن عروسکی مشکی دارم واسه عروسی دختر داییم خریدم ۲سال پیش خیلی دوسش دارم بنظرت ۱ماه دیگه عر ...

مهم اینه که لباس تو تنت خوشگل باشه و بهت بیاد

از دو سال پیش هم کسی یادش نیست چی تنت بوده که، همونو بپوش

مهم اینه که لباس تو تنت خوشگل باشه و بهت بیاد از دو سال پیش هم کسی یادش نیست چی تنت بوده که، همونو ...

اره خیلی نازه توتن مرسی عزیزم خاطرم جمع شد همونو میپوشم😍

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰