2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق یا با پول

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شرایط تو رو داشتم حتی پدرم با اون فردی که پول بیشتری بود راضی بود اما من مقاومت کردم حتی به پدرم گفتم منو ببر سر سفره عقد ولی من نه میگم آبروت می‌ره اصلاً به هیچ وجه با اون کسی که دلت پیشش نیست ازدواج نکن چون هم زندگی خودت رو خراب می‌کنی هم زندگی اونو من اون کسی که دوستش داشتم رو انتخاب کردم الانم با هم خیلی خوشبختیم اتفاق از وقتی که با هم عقد کردیم یه ماه بعد اون کارش جور شد الانم خدا رو شکر داره توی شرکت کار میکنه کارشم دولتیه به خدا بسپار همه چی درست میشه

کسایی ک میگن پوووولللللدداااااااار . الان اینو میگین ولی فردا ک شوهرب قول خودتون پولدار پیدا کردین د ...

عزیزم با شکم خای و تو آپارتمان چهل متری اجاره ای پایین شهره که هر آن ممکنه صاحب خونه اثاث رو بریزه بیرون عشق نه پول اجاره میشه نه غذا 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /

من با عقلم انتخاب میکردم

زندگی مشترک بهم یاد داد عشق و عاشقی نون شب نمیشه 

و صرفا فقط پول هم آدم را راضی نمیکنه

با یه نفر ازدواج کن که هم وضع مالی خوبی داشته باشه هم اخلاق خوب و هم خااااانواده خوب 

این آخری که بهت گفتم اصلا دست کم نگیر

برای ازدواج هم عجله نکن توش خبر خاصی نیست 

عاقلانه تصمیم بگیر

عزیزم با شکم خای و تو آپارتمان چهل متری اجاره ای پایین شهره که هر آن ممکنه صاحب خونه اثاث رو بریزه ب ...

من اگه به عشقم میرسیدم حاضرم بودم برم توچادرزندگی کنم حاضربودم خودمم کارکنم

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش
عزیزم با شکم خای و تو آپارتمان چهل متری اجاره ای پایین شهره که هر آن ممکنه صاحب خونه اثاث رو بریزه ب ...

بالاخره آسایش داری آرامش داری تو زندگیت 

دغدغه ی خیانت و فلان و فلان نداری . ‌ . . .

دلبر ناب دلم 
پس کلا همشون عوضین 

👏👌یکی که پول نداره چجوری اگه یه دندون درد بگیری میتونه کمک کنه؟کسی که دوست نداره،حاضری سرد بودناش و تا آخر عمر به جون بخری؟

در نتیجه ه‍ردو باهم خوبه،بدون هیچ کدوم ارزش نداره(کسی که پول نداره حداقل یه خونه نداشته باشه کجا زندگی کنن؟؟)

کسایی ک میگن پوووولللللدداااااااار . الان اینو میگین ولی فردا ک شوهرب قول خودتون پولدار پیدا کردین د ...

خب یکیو میبینی عرضه کار داره میدونی باهاش بمونی درآینده میتونه خودشو جمعو جور کنه اینو میشه به پول ترجیح‌داد ولی اگه طرف اصلا‌اهل کار نباشه خانواده حمایت گر هم نداشته باشه خب اینا تکیلفشون چیه؟یه خرید روزانه کوچیک زیر ۱۰۰تومن نمیشه.اینا چی باید بخورن؟

بالاخره آسایش داری آرامش داری تو زندگیت  دغدغه ی خیانت و فلان و فلان نداری . ‌ . . .

دغدغه خیانت نداری 

دغدغه غذا و اجاره و شهریه مدرسه و کلاسو قبض و خرابی ماشینو صد جور دیگه داری 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /