2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق یا با پول

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 55 پست
من اگه به عشقم میرسیدم حاضرم بودم برم توچادرزندگی کنم حاضربودم خودمم کارکنم

عزیزم خاله منم همینو میگفت 

با یه آدم بیکار ازدواج کرد خودش شب تا صب کار میکرد 

بیچاره اونقد به خودش فشار آورد آخرش بچشم تو شکمش دووم نیاورد و زد افسردگی گرفت 

عشق قشنگه ولی نون نمیشه خونه نمیشه 

بری جایی بگی من عاشقم کف دستت تف هم نمیندازن

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /
من اگه به عشقم میرسیدم حاضرم بودم برم توچادرزندگی کنم حاضربودم خودمم کارکنم

آدم اولش از این حرفا زیاد میزنه 

بعد که میری تو زندگی میگی مگر من چیم از بقیه کمتره چرا باید تو سختی باشم و رنج بکشم

وقتی از رفاه بری تو سختی شدید و خواهرشوهرت از بدبختی بره تو رفاه و بیاد برای تو قیافه بگیره و یادش بره تو دخمه زندگی میکرده و مدام بهت نیش و کنایه بزنه و پیشرفت سرعتی دیگران را ببینی و بهت فشار بیاد و پیشرفت زندگیت لاکپشتی باشه و هر چی بدوی برسی به نقطه اول داغون میشی،

افسرده میشی،از درون میپاشی،

زندگی همش عشق و عاشقی و محبت دیدن از شوهر و بوس و بغل و روزای خوش و خوشگذرونی نیست

زندگی مشترک سختیای زیادی داره 

شرایط سخت اقتصادی 

تغییر رفتار شوهر بعد از ازدواج

تحمل خانواده شوهر

وای این آخریش مثل عذاب شب اول قبره و تا آخر زندگی مشترک همراهته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دومی چرا خوشت نیومد؟ زشته یا چون دلت پیش اولیه؟

وقتی آدم دلش پیش یکی دیگه هست باعث میشه خوبی های طرف مقابل را نبینی ، خواستگار پولدارم پسر خوبی هست ولی خودم خیلی دو دل هستم ، از طرفی از اون پسری که خوشم میاد هم از نظر مالی مطمین نیستم چون نمیتونه هزینه های زندگی مشترک را تامین بکنه و میترسم همین عامل باعث طلاق بشه

وقتی آدم دلش پیش یکی دیگه هست باعث میشه خوبی های طرف مقابل را نبینی ، خواستگار پولدارم پسر خوبی هست ...

این پسری که دوسش داری و وضع مالی خوبی نداره،

تحصیل کرده هست؟

فن خاصی بلده؟

جنم کار داره؟

پدرش پشتش هست که بهش سرمایه بده؟

خانواده خوبی داره؟

عزیزم خاله منم همینو میگفت  با یه آدم بیکار ازدواج کرد خودش شب تا صب کار میکرد  بیچاره ا ...

اخی بیچاره خالت .اره درست میگی ولی بی عشقم زندگی خوش نیست پس هردودرکنارهم‌خوبه

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش
آدم اولش از این حرفا زیاد میزنه  بعد که میری تو زندگی میگی مگر من چیم از بقیه کمتره چرا باید ت ...

همینطور که شمامیگی من تحمل نیش وکنایه خواهرشوهروهیچ کس راندارم .حالاهم ایده ال نیست زندگیم ولی بدم نیست خداراشکر .فقط ماشین نداریم که حکمتی بوده شاید

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش
این پسری که دوسش داری و وضع مالی خوبی نداره، تحصیل کرده هست؟ فن خاصی بلده؟ جنم کار داره؟ پدرش پش ...

خودش که ادعا میکنه جنم داره ، پدرش به رحمت خدا رفته ، مشکل اینج هست که صفر تا صد زندگی را روی درآمد من هم حساب کرده و اینکه خب من استخدام رسمی نیستم و تو یه شرکت خصوصی کار میکنم و ممکنه حتی چندسال دیگه هم به من بگن نیا