امروز رفتم شرکت ب قدری حالم بد بود ک از رئیسم اجازه گرفتم برگشتم خونه و ساعت حدودا دوازده بود ک پیام داد چی شده خوبیدواین حرفا،لهم گفت چیزی لازم داشتی ب خودم بگو منم گفتم چشم بابالنگ دراز گف بابالنگدراز؟گفتم اره گف ب کی گفتید؟گفتم شما،بدنیست ک شخصیتش دیگ نمیگم خب گف حالا ک بمن گفتی و منم ناراحت شدم منم گفتم از اون خیوونی که گفتید بهتره و منظورم سرندیپیتی بود،بهم گفته بود...بعد برگشت گفت از لحاظ زیبایی گفتم و ازین حرفا منم گفتم امروز حالم بد بود اگ کرونا باشه تقصیر شماست و برگشت بمن گفت نه خواهره من نگران نباش...!!!!!!من نمیدونم این حرفاشو باور کنم یا قرار گزاشتنش یا هوامو داره یا نگران شدنم یاخواهرگفتنش!!!!!!!!!! اگه خواهرشم چرا باهام قرار گزاشتنش واسه پنجشنبه!
من مثلا داریم با پسر داییم دعوا میکنیم ، یهو میگم خب اخه برادر من ی لحظه دهنتو ببند ببین من چی میگم😤 بعدش ساکت میشه میگه تیکه اولشو باور کنم یا دومشو؟!😐😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!