2777
2789
عنوان

بهم گفت خواهرمن‌..!!!

466 بازدید | 31 پست

امروز رفتم شرکت ب قدری حالم بد بود ک از رئیسم اجازه گرفتم برگشتم خونه و ساعت حدودا دوازده بود ک پیام داد چی شده خوبیدو‌این حرفا،لهم گفت چیزی لازم داشتی ب خودم بگو منم گفتم چشم بابالنگ دراز گف بابالنگ‌دراز؟گفتم اره گف ب کی گفتید؟گفتم شما،بدنیست ک شخصیتش دیگ نمیگم خب‌ گف حالا ک بمن گفتی و منم ناراحت شدم منم گفتم از اون خیوونی که گفتید بهتره و منظورم سرندیپیتی بود،بهم گفته بود...بعد برگشت گفت از لحاظ زیبایی گفتم و ازین حرفا منم گفتم امروز حالم بد بود اگ کرونا باشه تقصیر شماست و برگشت بمن گفت نه خواهره‌ من نگران نباش...!!!!!!من نمی‌دونم این حرفاشو باور کنم یا قرار گزاشتنش یا هوامو داره یا نگران شدنم‌ یاخواهر‌گفتنش!!!!!!!!!! اگه خواهرشم‌ چرا باهام قرار گزاشتنش واسه پنجشنبه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکای‌ قبلمو بخون ...امروز وسط حرف زدن برگشت بهم گفت. نه خواهره‌منننن!!!!

خب اگه خواسته قرار  بزاريد خواهر من چيه

عجيبه

ي جوري ازش بپرس بنظرم خب

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خب اگه خواسته قرار  بزاريد خواهر من چيه عجيبه ي جوري ازش بپرس بنظرم خب

الان که حرف زد من دیگ ادامه ندادم...ولی خیلی ناراحت شدم خواهره‌من چیه دیگ این وسط...فردابه‌روش بیارم؟؟