2777
2789
عنوان

طلاق با بچه یکساله خیلی سخته

1509 بازدید | 20 پست

سخته از لحاظ مالی صفرم میرم خونه مامانمینا که اونا هم مستاجرن بعدش میرم سرکار خیلی سخته به نظرتون اینجاهم عذابه برام موندن بچمو میتونم ببرم 

هَرچِه پیش آیَد ، خوش آیَد ماکِهــــ خَندان میرَویم📎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش وقتی مشکل داریم بچه دار نشیم چرا بچه باید چوب ندونم کادی پدرو مادرشو بخوره اسی عزیز فقد واس تو نمیگم کلی گفتم من دخترم۵ سالشه بخاطر دخترم هیچوقت طلاق نمیگیرم مگر خیانت ببینم 

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
مشکل چیه

بددله مرد سالاره اصلا انگار با من زندگی نمیکنه یه کلمه حرف نمیزنه هر جا میخوام برم بازور اجازه میده یه مقدار کم خسیسه و هرموقع دعوامون میشه بچه رو برمیداره میگه من میرم به حرف باباشه کلا لج میکنه بامن همش ده بار تاحالاهم قهر کردم فایده نداره میخوام برم خسته شدم ازش نه من اونو دوستدارم نه اون منو داریم تحمل میکنیم فقط

کاش وقتی مشکل داریم بچه دار نشیم چرا بچه باید چوب ندونم کادی پدرو مادرشو بخوره اسی عزیز فقد واس تو ن ...

به خدا من قبل از بچه دار شدن رفتم نذاشتن گفتن درست میشه بعد از بچه صد برابر بدتر شد منو نوکر خونش میدونه با پرستار بچش

مشکلت اونقدرا حاد نیست کاش جدا نشی

باشوهرت مثل دوتا غریبه باشی میتونی زندگی کنی به اخرش رسیدم دیگه شیش ساله امید دارم درست شه نمیشه خودمو گول زدم

به خدا من قبل از بچه دار شدن رفتم نذاشتن گفتن درست میشه بعد از بچه صد برابر بدتر شد منو نوکر خونش می ...

کاش قبلش طلاق میگرفتی عزیزم توهین نیست ولی چرت ترین ذهنیت اینه که بعد بچه دار شدن مرد درست میشه هیچوفت همچین اتفاقی نمیافته ۱در۱۰۰ درست میشه 

طرف ماهم طلاق یکم زیاد شده طرف با دوتا بچه طلاق گرفت شوهرش ازدواج کرد حالا بچه هاش با یه عشقی به نامادریشون مامان میگن که من دلم براشون کباب میشه 

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
باشوهرت مثل دوتا غریبه باشی میتونی زندگی کنی به اخرش رسیدم دیگه شیش ساله امید دارم درست شه نمیشه خود ...

بعد طلاق هم خبری نیست عزیزم بچه الان کوچیک بزرگتر بشه به محبت پدر نیار داره زندگی های همه گل و بلبل نیست خیالت راحت

کاش قبلش طلاق میگرفتی عزیزم توهین نیست ولی چرت ترین ذهنیت اینه که بعد بچه دار شدن مرد درست میشه هیچو ...

من رفتم نذاشتن خوب بود اونموقع بهتر از الان بود الان که دیگه انگار باهم دشمنیم