2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم آشتی کنم؟؟

1200 بازدید | 24 پست

از دیروز صبح تا حالا باهام قهر کرده جریانش تو تاپیک قبلیم تاپیک دعوای شوهرم و داداشم هست

دوشب پیش داداشم یه حرف بدی به شوهرم زد شوهرم یه سیلی تو صورتش زد مادرم طرف داداشمو گرفت شوهرم پاشد رفت 

من موندم خونه مامانم مانمو نصیحت کردم و داداشمو یه تنبیه اساسی کردم  از شب هر چقدر زنگ زدم رد تماس کرد و جواب نداد

فرداش برگشتم خونه دیدم به زور جواب سلام میده

تا از سرکار اومد گرفت خوابید بهم گفت از تو انتظار نداشتم پشتمو خالی کنی که کردی

بخدا خودم حقو به شوهرم میدم الان چیکار کنم 

دیروز اومدم بغلش کنم پسم زد 

الان گرفته خوابیده مثل خرس

برم بغلش کنم؟؟؟؟ 

چیکار کنم باهام آشتی کنه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت پاشده رفته بعد تو موندی خونه مامانت..؟حق داره پست بزنه

موندم مامانو و داداشمو نصیحت کنم آنقدر باهاشون دعوا کردم بعدشم از سیلی شوهرم به داداشم نارحت شدم 

سلام..نه دیگه شما داری واقعا بیش از حد بهش بها میدی..درسته همسرته احترامش واجبه ولی شما که پشتش و گرفتی حتی داداشتو تنبیه کردی...مواظب باش یاد نگیره بشه برنامه هر روزش تا آخر عمرتون فقط شما باید آشتی بدین...بیخیالش شو خودش میاد سمتت..

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢
موندم مامانو و داداشمو نصیحت کنم آنقدر باهاشون دعوا کردم بعدشم از سیلی شوهرم به داداشم نارحت شدم&nbs ...

فردا میموندی نصیحت کنی اون روز باید پیش شوهرت میبودی..الانم بروحقو بده بهش بگو حق باتوعه اشتباه ازمن بود 

سلام..نه دیگه شما داری واقعا بیش از حد بهش بها میدی..درسته همسرته احترامش واجبه ولی شما که پشتش و گر ...

اون از خونه نیومدن من ناراحته راستش اول موندم که یه اعتراضی به رفتار شوهرم کرده باشم