2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چه حدي به زبان اينگليسي مسلط بود و اينكه چه كشوري بودن

زبان اصلیش انگلیسیه چون ایران نبودن.یه درسی با عنوان فارسی دارن کلاسها هم با زبان انگلیسی تدریس میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اینو میخواستم اضافه کنم کنکور رو هم نمیتونن اینجا شرکت کنن بدرد بچه هایی میخوره که قطعا موندگار نیستن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ما استانبول زندگي مي كنيم نمي خواستم پسرم بره مدرسه ترك و مي خواستيم بره مدرسه كانادايي.زبان انگليسيش در حديه كه نيازاشو برطرف كنه .به نظرتون كمك مي كنن تا بهتر بشه زبانش 

سلام عزیزم شما پسرتونو مدرسه بین المللی ثبت‌نام کردین؟ چطور بود؟ به فارسی هم درسی داشتن؟ یا تماما ان ...

سلام…پسر من پارسال رفت مدرسه بین المللی …مدرسه لیبیایی بود با یک بخش بین المللی کانادایی…ولی اصلا راضی نبودم چون که بچه ها از کشورهای مختلفی بودن …مدرسه کلا به زبان انگلیسی بود درساش ولی درسهای عربی و ترکی هم داشتن ولی مدرسه به زبان انگلیسی اداره میشد

تسلط به زبان انگلیسی خیلی خوب بود ولی در کل ناراضی بودم

ولی امسال میره مدرسه ترک مدرسه اشون خصوصیه

عالیه امسال خیلی راضیم

سلام…پسر من پارسال رفت مدرسه بین المللی …مدرسه لیبیایی بود با یک بخش بین المللی کانادایی…ولی اصلا را ...

آها مرسی من فکر کردم تو ایران میخواین بذارینش مدرسه بین‌المللی

فقط از این ناراضی بودین که از همه کشورا بودن؟