متوجه شدم که چقد زندگی مشترک دردسر و مشکل داره و واقعا نمیتونم هیچ جنبه مثبتی تو زندگی ببینم احساس میکنم همه نقاط عطف ازدواج برای یک سال اوله ،واقعا از ازدواج کردن وحشت دارم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اینا عوارض نی نی سایته زندگی آنقدرها هم سخت نیست ما متاهلا میاییم اینجا رد و دل میکنیم این ویژگی ما زن هاست که با دردو دل سبک میشیم ولی هر روز که مشکل نداریم اگه انتخابت عاقلانه و منطقی باشه زندگی قشنگ میشه
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
بستگی به انتخابت داره ،سعی کن عاقلانه و عاشقانه باشه، اگر درست انتخاب کنی فوق العاده است ....ادم نیاز داره یه مرد کنارش باشه و آرامش بهش بده ،اما خب طبیعیه که مسئولیت هات زیاد میشه