2777
2789

مسلما کاشت ناخن.. چون رنگ مو اولا داغون میکنه مو رو.. دوما زحمتش زیاده ... سوما الان کار ناخن کارا حسابیرگرفته ،چهارما زودتر میتونی ب درامد برسی با ناخن

بوی نم بارون 😍🌧️☔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی آرایشگره که داره از در و دیوار می‌ریزه😂😂

قبلا یا درس میخوندن یا شوهر ولی الان گزینه آرایشگری هم اضافه شده.

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!

کاشت ناخن 

چون الان خیلی ها میرن اینکارو کنن

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم
یعنی آرایشگره که داره از در و دیوار می‌ریزه😂😂 قبلا یا درس میخوندن یا شوهر ولی الان گزینه آرایشگری ...

عزیز دلم بنده دارم طبق علاقم پیش میرم.و لیسانس مدیریت دارم.بورس هم کار میکنم ادم بیسوادی نیستم ..قرارم نیس یه ارایشگر در پیتی تو چلغوز اباد بشم

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

برای خودم برم ارایشگاه رنگ چون اهل ناخن کاشتن و لاک و...نیستم.ولی برای درامد ناخن چون تو چشم تره فک کنم بیشتر میرن دنبالش.خواهر خودمم ناخن کاره درامدش خوبه.البته منطقه و کارم شرطه

من همین یه دونه ام!
عزیز دلم بنده دارم طبق علاقم پیش میرم.و لیسانس مدیریت دارم.بورس هم کار میکنم ادم بیسوادی نیستم ..قرا ...

اسی جان اصلا منظوری نداشتم 😂❤️

کلا خواستم بگم الان دیگه همه حمله کردن سمت این رشته 

و گرنه شما که رو تخم چشم مایی😎

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!
برای خودم برم ارایشگاه رنگ چون اهل ناخن کاشتن و لاک و...نیستم.ولی برای درامد ناخن چون تو چشم تره فک ...

پرامد رنگ بیشتر از ناخنه.ولی خب تعداد مهمه دیگ

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

رنگ اگه حرفه ای باشی درامدش خیلی بهتره ولی بوی رنگ و دکولوره داغونت میکنه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺