2777
2789
عنوان

باردارم نمیدونم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 47 پست
ببین من پارسال فروردین زایمان کردم و خیلی نگران بچم لودم بااینکه همه خیییییلی رعایت میکنن اما هم من ...

نه عزیزم اینا به سادگی دست بردار نیستن،خیلی دلشون میخواد خونمو بگردن الان براشون بهترین موقعیته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نازم بهت    

والا اخه خیلی فضولن خواهر شوهرم ک فهمید همون روز کدوم سو نو گرافی رفتین حتی هزینه ام پرسید از شوهرم پای تلفن منم ب شوهرم گفتم چیه بعد ۵۰ سال میخاد بره سونو بارداری جاریمم ک گفت من فکر میکردم خالا تا دو سه سال دیگ نمیاری خودش ۳ سال عروسی کرده نیاورده هنو

واسه ظهور امام زمان صلوات   
نمیدونم خواهر شوهرام و بچه هاشون خودشون رو میزنن به اون راه،مادر شوهرمم بمن میگه

ببین منم شهرستان ک میرم خونه مادرشوهرم چون هیچ کار دیگ ایی نمیکنم ظرفا رو من میشورم بعد یکی دوروز بعد اینکه ما رفتیم یکی از خواهر شوهرام میاد خونه مامانش تا آخرین روزی ک ما هستیم میمونه محض رضای خدا ی بارم نمیره طرف بشوره من اوایل میرفتم میشستم بعد دیگ کلافه شدم نرفتم بشورم جمع ک کردیم اومدم نشستم تلوزیون دیدن بعد مادرش رفت آشپزخونه بهش گف بزار من بشورم حالا منکه ک میرم ی تعارف الکی نمیزنه منم تصمیم گرفتم ناهار رو شستم دیگ شامو نشورم 

عه...با این دخالتا اعصاب آدمو گند میزنن

حالا این جاریم دیگ فضولی رو از حد گذرونده مثلا بیرون باشیم زنگ بزنه ب من یا شوهرم صدای خیابون بشنوه میگه رفتین بیرون خالا بگیم اره میگه رفتین کرج خونه بابای من اونجاس یا برگشته میگه خوب دیگ باباتینا باید فکر سیسمونی باشن یا میگه من فکر میکردم پسر بیاری میگم من اتفاقا دختر دوست دارم چون عصای دست مادر واسه بچه بعدی کمکه میگه ن بچه اول دختر باشه خیلی سختی میکشه دلم نمیخاد جوابشو بدن بگم حالا تو همینم بیار میگم دلش میشکنه خدارو خوش نمیاد همیشه ام براش دعا میکنم اما واقعا ی سری حرفاش خیلی اذیتم میکنه ب شوهرم میگم اون میخاد چیزی بگه نمیزارم میگم تو خانوادت درگیری نشه چکار کنم بخدا کلافه ام میکنه ی وقتا