2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه عزیزم؟ بگو

شما کار میکنید؟ 

مبتدی ام ، نرم افزارم خودم یاد گرفتم ، تا حالا تو کارگاه کار نکردم ، 

واسه پروژه ای که تو مرحله نازک کاریه و تا حالا هم اصلا کنترل پروژه نداشته باید چجوری آیتم ها رو وارد کنم؟

شما کار میکنید؟  مبتدی ام ، نرم افزارم خودم یاد گرفتم ، تا حالا تو کارگاه کار نکردم ،&nb ...

اره
منظورت روابط بینشونه یا عنوان ایتم ها که مثلا شامل چه مراحلیه ؟

اره منظورت روابط بینشونه یا عنوان ایتم ها که مثلا شامل چه مراحلیه ؟

وای کلا سوال دارم ، اگه مزاحم نیستم لطف میکنی جواب بدب؟

هر  دو مورد رو مشکل  ؟ آیتم هایی که تموم شده رو باید چکار کنم؟ پیش نیاز و پس نیازهاشون چی میشه؟

راستی واسه تقویم پروژه از فارسی ساز استفاده کنم یا نه؟ 

وای کلا سوال دارم ، اگه مزاحم نیستم لطف میکنی جواب بدب؟ هر  دو مورد رو مشکل  ؟ آیتم هایی ...

عزیزم اینجا خیلی نمیشه توضیح داد ولی منبع بهت معرفی میکنم که از پایه درست یاد بگیری
تو گوگل بزن سایت اقای نادر خرمی راد چندتا کتاب رایگان داره دانلود کن
چندتا پولیه که پولش خیلی کمه حتی به خودش بگی همون پول کمم میتونی ندی

آموزشش روون و به درد بخوره

پیش نیاز و پس نیاز رو باید تو ستون روابط وارد کنی بر حسب نوع رابطه و تاخیر و ....  ولی طولانیه فکرکنم کتابه خیلی راحتتر یادت بده 

عزیزم اینجا خیلی نمیشه توضیح داد ولی منبع بهت معرفی میکنم که از پایه درست یاد بگیری تو گوگل بزن سای ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی 

تقریبا اینارو بلدم، آموزش مصطفی لطفی رو دارم ، 

ولی جایی ندیدم که وقتی شرکتی میری که مثلا پروژه تو مرحله نازک کاریه ، چجوری برای بقیه مراحل فقط کارو انجام بدم ، 

مشکل پیش نمیاد فقط آیتم های در حال اجرا و باقی مونده رو وارد کنم ؟

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی  تقریبا اینارو بلدم، آموزش مصطفی لطفی رو دارم ،&n ...

معمولا نمیخوان ازت ایتم هایی که تموم شده رو وارد کنی باید از اون به بعدش رو وارد کنی و کلا یه پروژه نازک کاری درنظرش بگیری نه یه ساختمون که نصفش انجام شده 
از نطر فنی باید متخصص بشینه کنارت ایتم ها و روابط رو بگه تو وارد کنی ولی معمولا شرکتا انتظار دارن خودت ایتم ها و روابطشونو بدونی

تا حالا کنترل پروژه نداشته شرکته؟

معمولا نمیخوان ازت ایتم هایی که تموم شده رو وارد کنی باید از اون به بعدش رو وارد کنی و کلا یه پروژه ...

نه تاحالا کنترل پروژه کلا نداشته ، فک کنم زیاد وظایفشم نمیدونن،

گفتن به کارگاه ها هم باید سر بزنم ، اینم لازمه واقعا؟ 

راستی ممنون باب معرفی اون سایت ، الان مطالبشو دیدم خیلی جالبه ، من هنوز اول راهم

نه تاحالا کنترل پروژه کلا نداشته ، فک کنم زیاد وظایفشم نمیدونن، گفتن به کارگاه ها هم باید سر ...

من تو چندتا شرکتی که کار کردم معمولا دفتر مرکزی بودم خیلی کم رفتم کارگاه البته برنامه کارگاهی و اینا میدادم مرتب گزارش میدادم

نیرومون تو کارگاه اطلاعات رو میفرستادیا سرپرست کارگاه  (شاید تو کارگاه نیرو ندارن)

من تو چندتا شرکتی که کار کردم معمولا دفتر مرکزی بودم خیلی کم رفتم کارگاه البته برنامه کارگاهی و اینا ...

منم دفتر مرکزی قراره برم ، تعجب کردم وقتی میتونن اطلاعاتو بفرستن چرا منم حضوری برم، هر کارگاه هم نیروی فنی جدا داره، به نظرم بگم بهشون یا جز وظایفمه که برم؟

منم دفتر مرکزی قراره برم ، تعجب کردم وقتی میتونن اطلاعاتو بفرستن چرا منم حضوری برم، هر کارگاه هم نیر ...

جزو وظایف که نیست ولی هر  شرکتی انتظارات متفاوتی داره ما تو هرکارگاه نیروی کنترل پروژه داشتیمم ولی شرکتای کوچیکتر اینجوری نیستن و نمیتونن ده تا نیرو برا یه ردیف شغلی استخدام کنن شماهم اول کاری نگو بعد رفته رفته بگو احتیاجی به حضور من نیست

اخه بستگی به حقوقی که میدنم داره