2777
2789
عنوان

دخترم داره ده ماهه میشه یه کارای عجیبی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 36 پست
كك😐

اوهوم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه سمپاشی میکنم چند روز میرم خونه مامانم ولی فایده نداره همون اول که میان دخترمو بغل میکنن دیگه ب ...

به دکترش بگو حساسیتش، شاید از غذا باشه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
آقااااا خب بازیش اینجوریه دیگه 😂😂😃😃😍😍😍آخی خدااااا بدش به من یه لحظه بچلونمش 😘😍

بیا عزیزم 🌹❤

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بابا بچه منم ۸ماه و نیمه هست سرشو میذاره روی پای خواهرش روپای من..میماله خودشو یعین بازی کنیم یا خوابم میاد‌‌..مثل بچه شما سرشو به همه وی میماله چه اشکال داره خب یعنی دوسشون داره دیکه

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
بچه ها همه این کارارو میکنن  ولی مگه چقدرررر کک و مورچه دارین ک روی بچه راه میره حتما یه روز ک ...

مورچه تو خونه ندیدم کک هم ندیدم ولی خب میدونم خونواده همسرم دارن چون تا اونا میان یا ما میریم بدن دخترم اینجوری میشه اونا گوسفند دارن

دکتر میگه بخاطر اونه

باژی میکنه خوو.......چیکارش دارین.

برید خونه مادر پشچوهرتو سمپاشی کن.کک خیلی خطرناکه و اون هم هم بخوارش تو هوا میمونههمیشه و روی وسایل میشینه.تمام وسایل حتی دیوارها هم باید تمیز بشن بعدش.توروخدا کمی سرچ کن و به خانواده همسرت هم بگو.دوباره بارداری؟😐

خانواده شوهرت کک دارن؟دام تو خونه نگه میدارن؟؟؟به هر صورت این موصوع کک میتونه الرژی تنفسی به بچه الق ...

مادرشوهرم با لباسایی که میره جای گوسفنداش میاد پیش ما😑😑😑

ماهی یه بارم بیشتر نمیرم ولی اگه بدن بچمو ببینی گریت میگیره

دو روزپیشم خواهرشوهرم اینجابود باز بچم دونهزده

طبیعیه پسرمنم ۱۴ماهشه یهو انگشت اشارشو میگیره سمتم محکم نگهمیداره 😂😂😂😂

خدا حفظش کنه 🌹❤

مادرشوهرم با لباسایی که میره جای گوسفنداش میاد پیش ما😑😑😑 ماهی یه بارم بیشتر نمیرم ولی اگه بدن بچ ...

والا چیزی نمیشه گفت ممکنه به کسی بربخوره ولی مراقب بچه باش بچه های این دوره با قدیمیا فرق دارن از لحاظ ایمنی واقعا ضعیف ترن 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
به دکترش بگو حساسیتش، شاید از غذا باشه

نیستش گلم 

چند تا متخصص اطفال بردمش همشون همینو گفتن

دکتر پوستم بردمش اونم گفت بخاطر مدل جوشایی که در اومده مشخصه کار حشره ایه

والا چیزی نمیشه گفت ممکنه به کسی بربخوره ولی مراقب بچه باش بچه های این دوره با قدیمیا فرق دارن از لح ...

اره والا چیزیم بگم میخورن منو علنا جلوم گفتن خونه ما کک داره تو بچتو کاری کن اینجوری نشه مشکل ما نیستش 😑