2777
2789
عنوان

چی بگم بهش چطور بگم

317 بازدید | 32 پست

بچه ها به سختی پول جور کردم یه کرم پودر بخرم

حالا که خریدم دیدم تارخ تولیدش مال 89 هست و شش ماه دیگه منقضی میشه

به نظرتون چطور برم عوضش کنم یا پسش بدم؟

بلد نیستم چس بگم لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۶ ماه دگ تموم نمیکنی ینی؟

نه ذره ذره میزنم تا تموم نشه فقط مهمونی و کار  و جای خاص 

خیلی سخت پول بدست میارم اگر ممکنه راهنمائی کن چی بگم میترسم بگم تاریخش داره تموم میشه بگه تا 6 ماه تمومه دیگه ولی به خدا ذره ذره میزنم.فروشندشم مرده روم نمیشه بگم پولمو بده برم یه تاریخ دار تر بخرم

الهی خب عزیزم برو بگو من خوشم نیومد یا اصن واقعیتو بگو پس میگیره حتما

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

الهی خب عزیزم برو بگو من خوشم نیومد یا اصن واقعیتو بگو پس میگیره حتما

موقع انتخاب رنگ چون میدونستم حالا حالا نمیتونم دیگه بخرم کلی وقتش رو گرفتم

سوپر مارکته که لوازم آرایشم داره 

از اون خریدم.میترسم بگم بگه تاریخش نگذشته و پولمو نده همیشه مجبور بشم با سرافکندگی برم مغازشون

از طرفی نرمم تا یک سال بعد تاریخش باید همین کرمو بزنم.

کاش یه کم اعتماد به نفس داشتم

نه ذره ذره میزنم تا تموم نشه فقط مهمونی و کار  و جای خاص  خیلی سخت پول بدست میارم اگر ممک ...

عزیزم خجالت نداره اگه پلمپشو باز نکردی خیلی راحت برو بگو پشیمون شدم اگه ممکنه پول منو پس بدین یا بگو کادو برا خاهرم گرفته بودم از این برند خوشش نیومده

🖤عِفیم🖤 نگین ۷۰ عم فعلا تعلیق شدم دوستام منو دیدن درخاست دوستی بدن❤
واسه 98؟89؟هرکدوم باشه تاریخش گذشته دیگه

نوشته تا 1400.10 تاریخ داره.سه سال بعد 

به نظرت برم بهش بگم لطفا تاریخ جدیدترشو بده ضایع نیست؟؟البته میدونم به احتمال زیاد نداره جدیدترشو

عزیزم خجالت نداره اگه پلمپشو باز نکردی خیلی راحت برو بگو پشیمون شدم اگه ممکنه پول منو پس بدین یا بگو ...

نه کاملا پلمپه .امیدوارم بپذیره .اگر جمله ای یادم بدی بگم ممنون میشم چون واقعا هول میشم نمیدونم چی بگم