2777
2789
عنوان

نصیحت کنا بیان😂😂

111 بازدید | 6 پست

میخاسم بگم جدیدا با ی پسری اشنا شدم اون بم پیشنهاد داد ما ی کلاسی میریم ک پسر و دختر قاطین منم پیشنهادشو قبول کردم خب ولی حسم میگه ی جوریه میگه خوشم نمیاد منت بکشم یاعشقم و عمرم بگم زیادم اهل چت نیسم اهل بیرون رفتن و اینام ولی خب بدون اینکه بگم استوری میزاره فیلم های عاشقانه منو تگ میکنه 

یعنی شما میگین من حساسم؟؟ یا تقصیر اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا استوریا رو برا همه هیدن میکنه جز شما فقط خودتون میبینید :)))))

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟
احتمالا استوریا رو برا همه هیدن میکنه جز شما فقط خودتون میبینید :)))))

ن اتفاقا بهم گفت فامیلام منو فالو ندارن توام زود بزار بردار دردسر نشه 

فقط میگه اخلاقم خاصه

خودش اصلا به من پیشنهاد داده گفته ۱۸ سالگیت میام خاستگاری

بیشتر مواقع میگه ۱۸ سالگی میام

فقط ی دفعه ۲ روز درمیون پیام میداد

نمیدونم واقعا 

پسر مغروریه