2777
2789
عنوان

چرا خواستگار خوب ندارم

58 بازدید | 9 پست

دلم ازدواج میخواد 

چی میشه منم مثل دور و بریام اول ازدواج کنم با یه پسر خوبی که خوش اخلاق باشه به دلم بشینه شغل و تحصیلات خوبی داشته باشه 

بعدش ارشد بگیرم یا استخدامی شرکت کنم 

همیشه اول باید سگ دو بزنم تو زندگی و دیر تر از بقیه به خواسته ام برسم☹

هعی شانس ازدواجم نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای کاری ،من الان همه رو رسیدم اما هنوزم خبری از ازدواج نیس😂👌🏻

خاک تو سر این زندگی پس کی قراره ماهم یه یار خوبی داشته باشیم 😂😂من دارم برای ارشد میخونم تازه 

خاک تو سر این زندگی پس کی قراره ماهم یه یار خوبی داشته باشیم 😂😂من دارم برای ارشد میخونم تازه

حس میکنم اینکه وارد رابطه نمیشم دلیلشه

من خودم آدمی نیستم که اهل دوستی باشم و میترسم بهم از لحاظ روحی ضربه بخورم چون خودمو میشناسم برای همینم هیچ وقت وارد هیچ پیشنهاد دوستی نشدم...

البته چون فرهنگیان هم درس خوندم اصلا جنس مذکر نداشتیم😪

حس میکنم اینکه وارد رابطه نمیشم دلیلشهمن خودم آدمی نیستم که اهل دوستی باشم و میترسم بهم از لحاظ روحی ...

حالا معلما میگن خیلی طرفدار دارن بصبر بری سرکار پیدا میشه 😂

عه پس هیچی😂خب پس مثل همیم منم میخوام کنکور بدم

من رسما الکی میخونم ته اش مجبورم برم آزاد شهر خودمون ثبت نام کنم چون سرکار میرم اداره محل خدمتم با دولتی موافقت نمیکنه چون باید جایگزین جای خودم بیارم ولی آزاد دیگه کلاس ها پنجشنبه و جمعه است