2777
2789

بابام و عمم برای پسر عموم ازم خواستگاری کردن(از بچگی پدر و مادرش فوت شده و با یه خواهرش پیش پدر بزرگ و مادربزرگم بزرگ شدن)

خدایی هم وضع مالیش خوبه هم پسر خوبیه هم خوشگله و هیکلش هم خوبه تازه قدش هم همونیه که من میخوام 

ولی هر چی فکر میکنم اصلا نمیتونم به پسر عموم بگم عشقم😐🫠😂😂😂اصلا به عنوان شوهر یه جوریه برام.

حالا بابام گفت فقط بهش فکر کن یکم نمیخواد حالا جواب بدی.اصلا ازش بدم نمیاد ها اتفاقا خیلی با معیار های من جوره مورد تایید خانواده هم هست ولی یه جوریه برام این اتفاق

به نظرتون یه جوری نیست آدم بشه زن پسر عموش؟

چجوری ازدواج فامیلی میکنید؟سخت نبود براتون که فامیلی که همش دیدینش بشه شوهرتون؟خوبه یا بده؟از اول عاشق هم بودین یا فقط از هم خوشتون مبومد؟

بد اینه که آدم لگد به بخت خودش بزنه عزیزم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهتر از غریبه اس که اصلا شناختی نداری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چه عنوان عجیبی عمو تون باید از پدرتون شما خواستگاری کنه 

تا جایی یادم جدا شدی فقط میتونم بگم عقل عضو مهمی بیشتر ازش استفاده بشه پر سودتر

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ما ازبس رفت وامد زیاد نداریممم 😅

فک چند ماه یبار اونم در حد یکی دوساعت مهمونی 

نه اتفاقا من عشقم اینطوریه

کاربری دست چند نفره،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

خب بهتر از غریبه اس که اصلا شناختی نداری

اره دقیقا پدرم کیگه از بچگی با خودمون لوده کامل میشناسیمش باهامون خوبه.

خه یه بار بار من با غریبه عقد کردم و به جدایی ختم شد🤦‍♀️🤦‍♀️