2777
2789
دوست جونا من تعدادی لنز دارم که از طرف شرکتش به عنوان نمونه بهم داده بودن و من چون کارم لنز نیست قیمت مناسب گذاشتم که زود فروش بره ، ( یه تعدادیش هم قبلا تو همین سایت فروش رفته )
قیمت رو خود شرکتش داخل سایتش گذاشته 28000 تومن ولی من با ارسال رایگان میدم
20000 تومن ( تقریبا نصف قیمت داروخانه ها )
به همه شهرها هم میفرستم
لنزها تا سال 2017 تاریخ مصرف داره
اگر کسی خواست از نزدیک ببینه میتونه هماهنگ کنه بیاد ما سمت غرب هستیم

اینم مشخصات دقیق تر
این لنزها با برند bono و محصول شرکت Medios ، اورجینال کره هست ، کسایی که اهل لنز و استفاده از اون هستن میدونن که این شرکت یکی از 3 کمپانی مطرح تو تولید محصولات چشم به خصوص لنز هست ،

تا یک هفته میتونه روی چشم بمونه بدون ایجاد مشکل
راحتی فوق العاده و دوام دو ویژگی که خود شرکت براش گفته
uv داره
داخل بسته بندی بلیستر هست
Dia meter:14.0 , BC:8.6 ,
دارای CE,ISO13485,ISO9001,KFDA,
مجوز بهداشت 55502

این هم لینک شرکت وارد کننده اون که میتونید توضیحات کامل تر رو داخلش بیینید :
http://www.sayanmed.com/products/view/pid/12/lang/fa

این کاتالوگ رنگ هاش :
http://upload7.ir/images/56013629880854750491.jpg

از رنگ هاش این ها برام باقی مونده
Bo234
bo235
M_3a2
m3a3
M-3a7
m-2b4
m-2b3
m-2b5

اگر چند تا بردارید باز هم تخفیف میدم ( چون واقعا نمیخوام دستم بمونه )
و تعدادی هم محلول لنز لیبل دار و شرکتی دارم که اونم به قیمت خیلی مناسب به دوستایی که خرید داشته باشن میدم

میتونید به شماره همراه روی امضام اس بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باران جون
رنگ این لنزها رو رو چشم کسی دیدی؟
من یه لنز دارم مارکش فکر میکنم همینه که نفس گفت توسی روشنه روی چشمم دقیقا همون رنگه خودشه و اصلا تغییر نداره.
ولی یه مارک ارزونتر دارم ،رنگ لنز با رنگی که رو چشم در میاد 180 درجه متفاوته.
این چه مدلیه؟؟
مامان آنیتا جان محاله یه لنز هر چقدر هم مرغوب روی دو تا چشم با رنگ های مختلف یه رنگ در بیاد ، چون بهر حال لنز یه تلق شفافه و رنگ زیرش تاثیر داره
حالا یه شرکت تولید کننده میاد کاتالوگش رو اینجور طراحی میکنه که رنگ لنز رو روی چشم مشکی نشون میده و از قضا ممکنه چشم شما هم قهوه ای اتیره یا مشکی باشه و با کاتالوگش یه جور بشه ( ولی یه دوست دیگه ب اچشم سبز اون لنز رو بذاره محاله رنگ کاتالوگش دربیاد )
یه شرکت تولید کننده میاد رنگ لنز رو بی رنگ میذاره یعنی این کاتالوگ رنگ لنز رو نشون میده که که در واقع زیرش هیچ رنگ ینیست یعنی الان اگر بسته لنز رو شما ببینی دقیقا لنز شبیه کاتالوگش هست و خب قائدتا بسته به تیرگی چشم روی چشم تیره تر میشه دقت هم بکنی رنگ لنز ها خیلی روشنه و این به خاطر همین مسئله هست ،
ولی دقیقا همین رنگه تن رنگش با کاتالوگش اصلا اختلاف نداره ،
دوست جونا دلیل ارزونی ارزون بودن لنز نیست مدیوس یه شرکت شناخته شده هست دلیل اینه که من این لنز ها رو هدیه
گرفتم ( در واقع نمونه بهم داده بودن ) و اگر به امضام دقت کنید کارم لنز نیست بنابر این دارم نصف قیمت داروخانه میدم که فقط نمونه ،
وگر نه الان خود شرکتش تو فروش عمده قیمتش بیشتر از این حرفهاس چه برسه به داروخانه ها ،