میخوام تو دوره کمک بهیار ثبت نام کنم کسی میدونه چقدر حقوق میدن.کارش سخته ؟کسی تجربه ای در این زمینه داره بگه ممنون میشم.
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
میخوای تازه دوره شرکت کنی یاد بگیری؟ یا بلدی میخوای بری کار کنی؟
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
میخوای تازه دوره شرکت کنی یاد بگیری؟ یا بلدی میخوای بری کار کنی؟
نه تازه میخوام شرکت کنم یاد بگیرم.
مثلا تو بیمارستان دولتی کار کنیم
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
نه تازه میخوام شرکت کنم یاد بگیرم. مثلا تو بیمارستان دولتی کار کنیم
یادگرفتنش که خیلی خوبه ولی فکرنکنم انقدر راحت کار گیرت بیاد ولی ان شاءالله که شما زود یاد بگیری منم مدرک بهورزی دارم
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
زنگ بزن از118شکاره نظام پرستاری شهرتونو بگیر تماس بگیر باهاشون آدرس بگیر بعد برو ثبت نام کن
یادگرفتنش که خیلی خوبه ولی فکرنکنم انقدر راحت کار گیرت بیاد ولی ان شاءالله که شما زود یاد بگیری منم ...
تو دوتا بیمارستان اشنا دارم شاید اونا بتونن برام کاری انجام بدن.بهورزی چیه تا حالا نشنیده بودم