2777
2789
عنوان

کثیف ترین و هپلی ترین زن یا مردی که دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5376 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولیش ک اسکار داره زنداداشمه انقدر بچشو حموم نمی‌بره شپش میندازه خودشم ازش شپش گرفته  خونه زندگیشم ببینی حالت بهم میخوره 5تا گونی خاک جمع میشه قشنگ 

یه همکلاسی ام داشتم باهم رفتیم مشهد توی 4روز ک اونجا بودیم حموم نرفت بوی عرق و جورابش خفمون کرده بود موهاشم به کف سرش چسبیده بود

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دروغ میگی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بخدا

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

به هیچ عنوان با اینجور افراد ارتباط ندارم به شدت وسواسیم تو این موارد و حرف زدن درمورد این چیزها هم اذیتم میکنه چه جوری از چندش بودنشون تعریف میکنن مگه این قضیه افتخار خاصی داره جز انگ کثیف بودن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
یکی هس هم چادر میپوشه هم نماز میخونه هم قرآن ولی باصدتا پسر میپره بهونش این بود بچه دار نمیشم حوصلم ...

چطور شوهرش نفهمیده شوهر من همه جوره حواسش بهم هست

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منتظر باش بیان بگن کثیفترین جاری و مادر شوهرم خخخ  ولی بی شوخی یه اشنا هست فوق کثیف هر وقت بری ...

من خونه دوستم دعوت شدم خورش لوبیا سبز پخته بود قاشق اولو زدم خورش بکشم ی سوسک از این کوچیکا توش بود تا همین الان دیگه هرگز خورش لوبیا سبز نخوردم

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹