2777
2789
عنوان

کثیف ترین و هپلی ترین زن یا مردی که دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5376 بازدید | 83 پست

استارتر هر کسی رو خواستم بگم

مورد تو روشون رو سفید کرده

😂😂😂😂

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعكسش رو ديدم 

دوست صميميم تو دبيرستان 

هرروز حموم ميرفت با اين كه موهاش بلند بود تا زير كمر و هرروزم لباس مدرسش رو ميشست واسه همين چند تا ميخريد هرسال چون سر سه ماه رنگش ميرفت خيلي باحال بود هميشه بوي شامپو و صابون ميداد

من خودم يه روز درميون حموم ميرفتم و لباس مدرسمم هفته اي به بار ميشستم فقط جورابمو هررزو ميشستم مقنعمم يه روز درميون 

زن عموم توفامیل معروفه ازبویه بدنش غش میکنی فک کنم ماهی یبارحموم میره خونشم که نگم براتون من ک نرفتم جرعت نمیکنم برم ولی پارسال عموم همه وسایلشونو انداخت دور عموم بیماری پوستی گرفته بود ازکثیفی بخداحتی روزعروسیش حموم نرفته بودمن باهاش رفته بودم ارایشگاه موقع لباس پوشیدن حالم بد شد حتی پشماشو نزده بود 

من برادر زادمو خیلی دوس دارم بغلش میکردم دو بار ازش شپش گرفتم دیگه بغلش نمیکنم 

چن سالشه؟؟

خب تو ببرش حمام..با لباس برو.بشورش .دوش بگیره.گناه داره.چن‌باری ببرش شاید مامانش فهمید

استارتر هر کسی رو خواستم بگم مورد تو روشون رو سفید کرده 😂😂😂😂

اعحوبه ی تمام قرن هاس

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
زن عموم توفامیل معروفه ازبویه بدنش غش میکنی فک کنم ماهی یبارحموم میره خونشم که نگم براتون من ک نرفتم ...

نهههههه😭😭

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

مام یه آشناداریم خیلی خیلی کثیف ..خدامیدونه دوماهم شده حموم نرفته خودشوبچش شپش زدن ...خونه زندگیش بدنیستا ولی خودش فوق العاده کثیفه ..میگه افسردگی باهام اینکاروکرده ...حموم به حموم موهاشوشونه میکنه ..موها ش چرب گره خورده ..لباسای کثیف ...تاحالامسواک نزده ..بخداپاهاش دستاش وزیربغلش پرمومثل مردا..هرچی بگم کم گفتم ..

مریض نمیشن اشغال یه شب نبری بیرون آشپزخونه بو گندمیده 

والا هر دو سالمن تو همینش موندم

مام یه آشناداریم خیلی خیلی کثیف ..خدامیدونه دوماهم شده حموم نرفته خودشوبچش شپش زدن ...خونه زندگیش بد ...

خدایا اخه چ ظلمیه ب خودشون میکنن

چن سالشه؟؟ خب تو ببرش حمام..با لباس برو.بشورش .دوش بگیره.گناه داره.چن‌باری ببرش شاید مامانش فهمید

10سالشه عزیزم من متاهلم  از خونه مادرم دورم همیشه پیشش نیستم ک حمام ببرمش مامانش از لجش اینکارو میکنه مرض داره بیچاره بچه بیماری پوستی گرفته بود تاول شدید میزد کرم مخصوص داشت اونو سر وقتش نمیزد بچه خوب شه دو سال طول کشید آخرم خواهرش امد دو هفته موند کرم مرتب زد خوب شد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است