2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش من پشتتم خودم تو دانشگاه. ثبت نامت میکنم،خودم واست مطب باز میکنم(از داداش کوچیکه گلم)

شاید این حرف واسه شما مسخره باشع ولی واس منی که هیچکس پشتم نیس خیلیییی حس خوبی میده

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

انشالله خوشبخت بشی برای خوشبختید ایت الکرسی میخونم 🥰

این قشنگ ترین حرف یکی از کاربرها بودش چون معمولا سایت پر از خانوم هایی شده که ادمو از پشت گوشی پاره میکنن این یکی خیلی با ادب بود 🥰

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
انشالله خوشبخت بشی برای خوشبختید ایت الکرسی میخونم 🥰 این قشنگ ترین حرف یکی از کاربرها بودش چون ...

راست میگی ی بارم ی نفر بهم گفت ۱۴تا برات میخونم از خوشحالی و حد کرمش داشتم سکته میکردم

دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد
نگران نباش من پشتتم خودم تو دانشگاه. ثبت نامت میکنم،خودم واست مطب باز میکنم(از داداش کوچیکه گلم) شا ...

چرا مسخره باشه عزیزم؟

اتفاقا ادم وقتی این جمله هارو میشنوه دلگرمم میشه 

خدا حفظش کنه برات

راست میگی ی بارم ی نفر بهم گفت ۱۴تا برات میخونم از خوشحالی و حد کرمش داشتم سکته میکردم

ابن جور کاربر هاواقعا فرشته اند 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇